ROTTERDAM

Liskwartier

Bergsingel 214 B

€ 300.000 k.k.
Oppervlakte 80m²
2 kamers
Bouwjaar 1923

Aan één van de meest karakteristieke stadssingels gelegen royaal twee kamer hoek appartement op de 1e verdieping met prachtig uitzicht.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

**Deze woning doet mee aan de NVM openhuizen dag op zaterdag 1 april 2023 van 11:00 -15.00 uur**

De leukste huizen vind je bij Kettner Makelaardij!

Wijk: Liskwartier

Aan één van de meest karakteristieke stadssingels gelegen royaal twee kamer hoek appartement op de 1e verdieping met prachtig uitzicht.
Het appartement heeft een ruime lichte living met fraai zicht op het groen van de singel en is, op het raam in de keuken na, rondom voorzien van thermisch isolerend, zonnewarmte werend en geluidsisolerende beglazing.
Daarnaast is het gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer, winkels, het centrum van Rotterdam en uitvalswegen maar ook het Kralingse Bos en Plas, het Vroesenpark en allerlei sportvoorzieningen zijn eenvoudig op de fiets te bereiken.

Appartement:
Entree met origineel glas-in-loodraam, trapopgang naar de 1 verdieping.

1e verdieping:
Ruime overloop die toegang biedt aan de verschillende vertrekken.
Rechts treffen we een ruime bergkast en de compacte badkamer met douche en toilet. De eenvoudig ingerichte keuken, afmeting ca. 1.85 x 4.14 m., is licht en ruimtelijk door het hoge plafond en het grote originele katrolraam. Er is een keukenblok met kastruimte en voldoende ruimte voor een werkblad waaronder de wasmachine, droger en vaatwasser geplaatst kunnen worden.
Links gaan we de lichte en ruime woonkamer in, afmeting ca. 5.43/4.22 x 8.48 m., met grote raampartijen die een fraai uitzicht bieden op het groen van de singel en de omgeving. De hardhouten raamkozijnen zijn in 2022 op maat en handgemaakt in de originele glasmaatvoering en voorzien van thermisch isolerend, zonnewarmte werend en geluidsisolerende beglazing. Op de vloer ligt massief hout, geheel passend in de sfeer van het pand. De wanden strak gestuukt en het hoge plafond voorzien van systeemplaten geeft de ruimte de karakteristieke allure van de jaren ’20. Vaste open kasten en de ronde gaskachel completeren het geheel.
Tussen de woonkamer en de keuken treffen we de slaapkamer, afmeting ca. 2.63 x 4.14/5.14 m., prima ruimte met vaste kasten en kleine vliering. Deze ruimte is nu ingericht als hobby/kluswerkplek, ook hier massief hout op de vloer en een groot raam met isolerende beglazing.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 1923. Eigen grond. Woonoppervlakte ca. 80 m². Inhoud ca. 284 m³.
De absolute kenmerken van dit appartement zijn; veel licht door de grote raampartijen en de ruimtelijke beleving door de hoge plafonds. Het appartement is keurig verzorgd maar eenvoudig ingericht en verdient op een aantal terreinen een moderniseringsslag. Verwarming middels een gaskachel in de woonkamer en een geiser in de keuken verzorgd het warme water.
Vereniging van eigenaars is ingeschreven in de Kamer van Koophandel en er is een gezamenlijke opstalverzekering. Onderhoud wordt in onderling overleg uitgevoerd.
Recentelijk is de gehele gevel volledig nagelopen en daar waar nodig hersteld. Daarna is de gevel gereinigd, volledig opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.
Het pand maakt onderdeel uit van het beschermd stadsgezicht: “Singels van het Waterproject”.

Wij maken graag een afspraak om u dit vriendelijke en super centraal gelegen appartement te laten zien!

Aanvaarding: In overleg.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kettner Makelaardij o.g. B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.