ROTTERDAM

Kralingen

Drs. P-kade 4

€ 975.000 v.o.n.
Oppervlakte 163m²
6 kamers
Bouwjaar 2024

Voor elk wat wils; dat is de belofte van Nieuw Kralingen. Dus ook als je een creatief beroep of hobby hebt, ben je hier op je plaats. Het Herenhuis Atelier heeft in de achtertuin een prachtige atelierruimte maar je kunt er natuurl…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

Bouwnummer 136 Stadswoning XL

– € 975.000,- v.o.n.
– woonoppervlakte: 163 m²
– 4 woonlagen
– 6 kamerwoning
– 2 luxe badkamers
– eigen grond

Direct aan de Boezem staan deze twee Stadswoningen XL. Heerlijk ruim, statig en voorzien van fijne tuinen op het oosten. De woningen trekken de aandacht door hun hoogte. Via een trapje bereik je de voordeur. Op het trapje geniet je van de avondzon met zicht op de boten die voorbij varen. Het verhoogde wonen is één van de Nieuw Kralingen-essenties en heeft als voordeel dat je in huis meer privacy ervaart.

In deze woning hebben we de living bij de hoge pui aan de tuinzijde gemaakt. Ga ’s ochtends lekker op de bank zitten met een kop koffie en zie hoe de natuur ontwaakt. De leefkeuken ligt aan de straatzijde. Als je hier staat te koken,
kijk je uit op het water en de mensen die langs de oevers wandelen en fietsen. De 1e en 2e verdieping zijn ingedeeld als slaapvertrek, beide met 2 slaapkamers en een badkamer. Hierdoor heb je lekker je eigen plek en de kinderen ook. De 3e verdieping leent zich perfect als werkkamer of sportruimte. Doen we een drankje op het terras in de avondzon?

Ga naar de projectwebsite nieuwkralingen.nl of bel ons voor de beschikbare woningen.

Ondanks dat Kettner Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.