EDEN DISTRICT - Rotterdam

Rotterdam (aan Nieuwe Maas)

LLOYDPIER - Exclusieve Penthouse aan het water

1 super groot penthouse (388m2! )
Bouwjaar 2022

Het penthouse aan de Kratonkade 534 ligt volledig vrij op de 8e verdieping. Vanuit de stijlvolle entree op de begane grond komt de lift rechtstreeks uit in de woning. Uiteraard kunnen andere bewoners niet zover komen en kun je je bezoek wel toegang geven. Privacy is gegarandeerd én een geweldige 360 graden view dat nooit zal vervelen.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De mooiste huizen vind je bij Kettner Makelaardij !

 

PENTHOUSE | DRIE PARKEERPLAATSEN | DRIE TERRASSEN | 388 m² | Energielabel: A+

Wie dit penthouse op de 8e verdieping aan de Kratonkade koopt, heeft iets in handen wat niet snel in Rotterdam te vinden is. Royaal is echt een understatement voor dit bijzonder grote formaat van maar liefst 388 m²! Helemaal nieuw, duurzaam, een energielabel A+, niet te hoog gelegen, drie riante buitenruimtes, totaal 68 m2 en door de enorme raampartijen een fantastisch uitzicht. Met recht een  “room with a view”, wat een luxe!

Dit penthouse is nog volledig casco en daardoor dus nog geheel naar eigen wens en smaak af te werken en in te richten.

 

**Oplevering per direct mogelijk**

 

KRATONKADE 534

Groots wonen met panoramisch uitzicht op de stad, het Park en de Maas. Alles wat je kunt bedenken bij een penthouse heeft Kratonkade 534. Te beginnen met de lift die direct uitkomt in de woning. Maar ook de 388 m² woonoppervlakte en 3 dakterrassen van totaal ca. 68 m². Het grote dakterras ligt ideaal: aan de kant van de Maas én op het zuiden. Zoals je mag verwachten hebben alle slaapvertrekken een badkamer en suite en inloopkast, is er een aparte werkkamer en zijn de living, keuken en laundry zeer royaal. De enorme raampartijen, op sommige plekken zijn de ramen zelfs 3,5 meter hoog, zorgen voor een ruimtelijk gevoel en een prachtige lichtinval maar bieden vooral vanuit elk oogpunt een spectaculair uitzicht. Vanuit dit penthouse heb je een uniek uitzicht op de Maas, de havens, de SS-Rotterdam en de Euromast.

 

INNOVATIEF, DUURZAAM EN GROEN
Het penthouse ligt op de 8e verdieping van het unieke project Eden District, aan de Maas in het Lloydkwartier in Rotterdam. Op deze verdieping ligt enkel deze woning, waardoor privacy optimaal geborgd wordt. Diverse duurzame oplossingen zijn in Eden District geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV-panelen toegepast. Bovendien zorgen we voor minder puin op de afvalberg: de bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gevelplaten van gerecycled koper.

 

LLOYDKWARTIER

Kratonkade 534 is onderdeel van nieuwbouwproject Eden District, gebouwd in het Lloydkwartier, direct aan de Maas, in Rotterdam. Het Lloydkwartier ligt op de grens van Rotterdam Centrum en het historische Delfshaven. Dit voormalige industriegebied is omgetoverd tot een trendy woonplek aan het water. Het is een unieke plek in Rotterdam waar je de havensfeer volop voelt, maar ook kan genieten van de drukte van de stad als je daar zin in hebt. Het appartementencomplex Eden District is direct gelegen aan het water met vrij uitzicht over de Schiehaven.

 

EEN ONTWERP VAN ARONS & GELAUFF
Eden District is ontworpen door twee architecten. Waterfront, waarin het penthouse op de 8e verdieping ligt, is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Arons & Gelauff. Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilden de architecten van Arons & Gelauff een keer vrij interpreteren. Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal (koper) losstaat van de appartementen eronder. De koperen gevel zorgt voor een luxe uitstraling. Het heeft een goudkleur waardoor het dak opvalt en echt gezien wordt. De donkere, bruingrijze gevelkozijnen zorgen voor een verfijnd contrast.

 

PRIVÉ STALLINGSGARAGE
Eden District heeft een eigen stallingsgaragegarage onder de diverse gebouwen en woningen. De in- en uitgang van de stallingsgarage ligt aan Loods Borneo. Voor het penthouse zijn maar liefst drie stallingsplaatsen gereserveerd. De v.o.n.-prijs is € 35.000,- per stallingsplaats.

 

OPLEVERING
Oplevering per direct is mogelijk; na de notariële overdracht krijgt u direct de sleutel van het penthouse.

 

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien verkoper en/of koper zich als professionele partij kwalificeert.

 

BEZICHTIGEN?
Heeft u interesse in dit comfortabele penthouse wat nog geheel naar eigen wens en sfeer afgewerkt kan worden? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Bekijk de projectpagina

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.