ROTTERDAM

Lloydkwartier

LLOYDPIER - Exclusieve Penthouses

€ 775.000 v.o.n.
3 penthouses
Bouwjaar 2021

KIEZEN VOOR KWALITEIT, OP EEN PRACHTIGE PLEK

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
babs.moonen@kettner.nl Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur
010 452 65 55
jaapheeres@kettner.nl Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

#93 Penthouse

Groots wonen met panoramisch uitzicht op de stad, Het Park en de Maas. Alles wat je kunt bedenken bij een penthouse, heeft bouwnummer 93. Te beginnen met de lift die direct uitkomt in de woning. Maar ook de 366 m² woonoppervlakte en 3 dakterrassen van totaal 72 m². Zoals je mag verwachten, hebben alle slaapvertrekken een badkamer en suite en inloopkast. Op diverse plekken zijn de plafonds aan de raamzijde 3,5 meter hoog. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een prachtige lichtinval.

De living en leefkeuken tellen samen bijna 170 m² en dat maakt dat de indelingsmogelijkheden eindeloos zijn. Een keuken in het hart, diverse zitplekken, een aparte hoek om thuis te werken en overal die verbinding met de unieke omgeving van Eden District. De indrukwekkende raampartijen garanderen een panoramisch uitzicht op de stad, Het Park en de Maas. Is dit uw toekomstdroom? Kiest u voor nú genieten terwijl uw investering meelift op de positieve ontwikkelingen van het Lloydkwartier?

-Woonoppervlakte van maar liefst 366 m2
-Drie buitenruimten (9, 12 en 51 m2), het grote dakterras ligt op het zuiden
-Royale living en leefkeuken met uitzicht op de stad, de Maas en Het Park
-Drie slaapvertrekken met ensuite badkamer
-Royale laundry

 

#94 Rooftop apartment

Bouwnummer 94 is 124 m² groot, heeft een dakterras van 47 m2 en twee slaapvertrekken met badkamer en suite. Gun jij jezelf de luxe van een penthouse dat volledig nieuw is en zich daardoor perfect voegt naar jouw smaak? Een rustpunt in jouw drukke, sociale leven. Een plek waar je in stijl vrienden ontvangt of in totale rust geniet van het uitzicht op de stad en de Maas. Zo fijn… even niets. En als je wilt, ben je met 5 minuten in de stad.

Zet straks de deuren open naar het grote dakterras, wandel naar buiten en geniet van het goede leven. De lichte living met leefkeuken heeft een schitterende raampartij, waardoor je ook binnen vrij zicht hebt op de stad en de Maas. Het fijne is dat je hier wel het penthouse-gevoel ervaart, maar niet op 20 hoog – of hoger – woont, zoals de meeste penthouses in Rotterdam. Op de 8e verdieping vind je rust, privacy en vrijheid, maar je bent nog dichtbij de bewoonde wereld.

-Woonoppervlakte 124 m2
-Zonnig dakterras van 47 m2
-Lichte living en leefkeuken met uitzicht op de stad en de Maas
-Twee slaapvertrekken met ensuite badkamer

 

#95 Rooftop apartment

Op de hoek van de Kratonkade en Loods Borneo komt dit schitterende Rooftop apartment van 101 m² met dakterras van 41 m² op het westen. Sta je straks buiten, dan kijk je uit op de havens van Rotterdam en zie je bij mooi weer de zon ondergaan. Wie dit penthouse op de 8verdieping koopt, heeft iets in handen wat niet snel in Rotterdam te vinden is. Helemaal nieuw, bescheiden in formaat, niet te hoog, een mooie buitenruimte én voorzien van alle luxe, zoals twee slaapvertrekken met badkamer en suite.

De living met erker – met toegang tot het dakterras – staat in open verbinding met de lichte leefkeuken. Zit je hier aan de eettafel, dan kijk je uit op de stad. Hoe bijzonder is dat! Naar de stad fiets je trouwens in 5 minuten. Daarbij vind je in de buurt volop cultuur en goede horeca. Geef jij jouw woondromen de ruimte in het Lloydkwartier?

-Woonoppervlakte 97 m2
-Zonnig dakterras van 41 m2
-Lichte living en leefkeuken met uitzicht op de havens, de stad en de Maas
-Twee slaapvertrekken met ensuite badkamer

Bekijk het aanbod van Eden District Exclusief hier!

Bekijk de projectpagina

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Maatregelen Coronavirus
Lees hier onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.