ROTTERDAM

Kralingen

Ira Bartlaan 3

€ 1.675.000 v.o.n.
Oppervlakte 201m²
6 kamers
Bouwjaar 2024

Dit is wel heel bijzonder. Op een zeer riant hoekkavel staat straks deze markante villa die zijn naam dankt aan de getrapte vorm, die doet denken aan een waterval. Achter de charmante, lichte gevels gaat een zee aan leefruimte schuil. De Ca…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

Bouwnummer: 144, Cascadewoning

– € 1.675.000,- v.o.n.
– woonoppervlakte: 201 m²
– 3 woonlagen
– 6 kamerwoning
– 3 luxe badkamers
– eigen grond: ca. 310 m2

Dit is wel heel bijzonder. Op een zeer riant hoekkavel staat straks deze markante villa die zijn naam dankt aan de getrapte vorm, die doet denken aan een waterval. Achter de charmante, lichte gevels gaat een zee aan leefruimte schuil. De Cascadewoning is maar liefst 10 meter breed en door het platte dak zijn alle verdiepingen optimaal bruikbaar.

Kom binnen in de ruime hal en loop door naar de grote leefkeuken of gezellige living. Beide ruimtes lopen door van de straat tot aan de tuin.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De master bedroom heeft een eigen badkamer. De afmeting van de 2e verdieping, het vrije uitzicht én de toegang tot het terras prikkelen de fantasie. Ga je hier werken, slapen of een combinatie van beide? Ook deze verdieping heeft een eigen badkamer.
Aan de Boezem II | 36 luxe woningen in Nieuw Kralingen, Rotterdam. Met een woonoppervlak van 91 tot 233 m² en riante tuinen. Nieuw Kralingen is de nieuwste wijk van Rotterdam met een unieke ligging aan de Kralingse Plas en het Kralingse Bos én op fietsafstand van het centrum.

Ga naar de projectwebsite nieuwkralingen.nl voor meer informatie of bel ons voor het beschikbare aanbod.

Ondanks dat Kettner Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.