ROTTERDAM

Coolhaveneiland

Kratonkade 534

€ 2.500.000 v.o.n.
Oppervlakte 366m²
5 kamers
Bouwjaar 2022

Tijdens de exclusieve penthouse preview wordt u persoonlijk ontvangen door Kettner Makelaardij.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De leukste huizen vind je bij Kettner Makelaardij!

Het penthouse aan de Kratonkade 534 ligt volledig vrij op de 8e verdieping. Vanuit de stijlvolle entree op de begane grond komt de lift rechtstreeks uit in de woning. Uiteraard kunnen andere bewoners niet zover komen en kun je je bezoek wel toegang geven. Privacy is gegarandeerd én een geweldige 360 graden view dat nooit zal vervelen.

** Oplevering per direct mogelijk **

RUIM 360 M² + 72 M² DAKTERRASSEN
Het penthouse is groot, bijzonder groot. Met meer dan 360 m² plus ca. 72 m² dakterrassen zelfs één van de grootste penthouses van Rotterdam. En dat geldt ook voor het dakterras op het zuiden. De unieke indeling is getekend door Studio de Blieck uit Rotterdam. Interieurdesigners die heel goed snappen hoe je wilt wonen in een penthouse van dit formaat en hoe je moet voorkomen dat het door te grote ruimtes ongezellig wordt. Het resultaat is een sfeervol interieur met een riante living, leefkeuken, bibliotheek, study en laundry. En drie royale slaapvertrekken met ensuite badkamer en walk-in closet.

360° VIEW
Grote, hoge raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval en 360° panoramische view. Om sommige plekken zijn de ramen zelfs 3,5 meter hoog. Vanuit het penthouse heb je een uniek uitzicht op de Maas, de havens, de SS-Rotterdam en de Euromast.

Je geniet van de continu wisselende ‘Dutch skies’, boten die langsvaren op de Maas en het rauwe, spannende beeld op de havens van Rotterdam. Dit moet je beleven om te voelen hoe bijzonder het is! Je wordt verliefd en ook je bezoek zal steeds weer versteld staan…

KRATONKADE 534 IN EEN NOTENDOP
• Ruim 360 m² woonoppervlakte
• Zes kamers
• Drie terrassen (72 m² totaal, onderverdeeld in 9, 12 en 51 m2), het grote dakterras ligt op het zuiden
• Royale living en leefkeuken met uitzicht op de stad, de Euromast, de Maas en de havens van Rotterdam
• Bijzonder hoge raampartijen, prachtige lichtinval
• Luxe werkkamer
• Drie riante slaapvertrekken met walk-in-closet en en suite badkamer
• Royale laundry

EEN ONTWERP VAN ARONS & GELAUFF
Eden District is ontworpen door twee architecten. Waterfront, waarin het penthouse op de 8e verdieping ligt, is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Arons & Gelauff. Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilden de architecten van Arons & Gelauff een keer vrij interpreteren. Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal (koper) losstaat van de appartementen eronder. De koperen gevel zorgt voor een luxe uitstraling. Het heeft een goudkleur waardoor het dak opvalt en echt gezien wordt. De donkere, bruingrijze gevelkozijnen zorgen voor een verfijnd contrast.

INNOVATIEF, DUURZAAM EN GROEN
Het penthouse ligt vrijstaand op de 8e verdieping van het unieke project Eden District, aan de Maas in het Lloydkwartier in Rotterdam. Diverse duurzame oplossingen zijn in Eden District geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV- panelen toegepast. Bovendien zorgen we voor minder puin op de afvalberg: De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gevelplaten van gerecycled koper.

Ook de groene oase in het hart van Eden District kent een bijzonder verhaal.
Meer informatie over duurzaamheid en de groene tuin lees je op edendistrict.nl

PRIVÉ STALLINGSGARAGE
Eden District heeft een eigen stallingsgaragegarage onder de diverse gebouwen en woningen. De in- en uitgang van de stallingsgarage ligt aan Loods Borneo. Voor het penthouse zijn twee stallingsplaatsen gereserveerd. De v.o.n.-prijs is € 35.000,- per stallingsplaats.

OPLEVERING
Oplevering per direct is mogelijk; na de notariële overdracht krijgt u direct de sleutel van het penthouse.

Bezichtigen van het penthouse is nu reeds mogelijk.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter,; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien verkoper en/of koper zich als professionele partij kwaliificeert.

BEZICHTIGEN?
Heeft u interesse in dit exceptionele penthouse? Neem dan gerust contact ons op.

U kunt ook een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.