Coolhaveneiland

Kratonkade 550

€ 608.000 v.o.n.
Oppervlakte 141m²
5 Kamers
Bouwjaar 2022

Ruim, rustig en grootstedelijk wonen in een kleinschalig project in het Lloydkwartier. Deze woning (141 m²), aan de Kratonkade 550, met twee verdiepingen is voorzien van een ruime woonkamer (56 m²) met hoog plafond (ruim 3,5 meter), 4 slaapkamers en badkamer (apart toilet). De grote raampartijen in de woonkamer voorzien de woning van veel licht. De achtertuin, met geweldige zonligging op het zui…

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
010 452 65 55
jaapheeres@kettner.nl Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
Harmen Brink
Kandiaat Register Makelaar - Taxateur
010 452 65 55
harmenbrink@kettner.nl Meer informatie
Harmen Brink
Kandiaat Register Makelaar - Taxateur

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

OMSCHRIJVING

Ruim, rustig en grootstedelijk wonen in een kleinschalig project in het Lloydkwartier. Deze woning (141 m²), aan de Kratonkade 550, met twee verdiepingen is voorzien van een ruime woonkamer (56 m²) met hoog plafond (ruim 3,5 meter), 4 slaapkamers en badkamer (apart toilet). De grote raampartijen in de woonkamer voorzien de woning van veel licht. De achtertuin, met geweldige zonligging op het zuiden, heeft direct aansluiting op de binnentuin. Deze binnentuin wordt volwassen opgeleverd.

Het complex is volledig gasloos en heeft een EPC-waarde = 0. De woning is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Vanuit de woning kunt u genieten van een rustgevend uitzicht over de Schiehaven. Goed is nagedacht over het complex milieubewust te realiseren. De windturbines (geluidloos), zonnepanelen en groene daken dragen hier aan bij. De binnentuin waarbij de bomen en planten de ruimte hebben om te wortelen maakt het een fijne plek om te ontspannen.
De bouw is in volle gang en loopt op schema. Planning voor oplevering is tweede kwartaal 2022.

Inbegrepen zijn:
• Badkamer met douche en apart toilet op de eerste verdieping;
• Privéparkeerplaats in de parkeerkelder, optioneel af te nemen voor € 29.500,-;
• Eigen berging in de kelder voorzien van elektra a 6 m².
De keuken is niet inbegrepen. Deze is zelf aan te schaffen en uit te zoeken.
Fietsen zijn te stallen in de daarvoor gecreëerde fietsenstallingen op de begane grond. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van twee elektrische deelauto’s.

Het Eden District
Het project Eden District is onderdeel van het Lloydkwartier.
De Lloydpier en naastgelegen Müllerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Dit project is gelegen aan de Nieuwe Maas en de Schiehaven, grenzend aan de Parkhaven en de Sint-Jobshaven op de historische Lloydpier, tussen Loods Bali en loods Borneo. Daar waar de boten ooit naar Indië vertrokken.
Het project heeft diverse typen woningen en appartementen, gebouwd rondom de groene binnentuin. De vergezichten, wolkenpartijen en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk haar dynamische karakter.

Het Lloydkwartier is een veilige buurt met een grote diversiteit aan bewoners. Een mix van oud/jong, met en zonder kids, gewoon een rustige en prettige locatie om te wonen. Alle praktische dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt aanwezig, zoals een Albert Heijn en Etos, cafés en restaurantjes, sportschool, goed aangeschreven basisschool, BSO en ook een kinderopvang. Ook kent de wijk een hotel en theater en is er voldoende parkeerruimte.

U woont op loopafstand van de Nieuwe Binnenweg en het Park bij de Euromast; op de fiets bent u in no-time in het centrum, bij theater en musea, Katendrecht of Hotel New York. Metro, tram en watertaxi vindt u om de hoek en u bent 7 autominuten verwijderd van de Ring Rotterdam
Kortom: Een uitstekende plek om te wonen, werken, uit te gaan en te ontspannen

Maatregelen Coronavirus
Lees hier onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.