ROTTERDAM

Coolhaveneiland

Kratonkade 576

€ 575.000 k.k.
Oppervlakte 114m²
4 kamers
Bouwjaar 2022

Tof uitzicht!! Doordat dit appartement uitkragend is heeft het zowel uitzicht over de Schiehaven als de Nieuwe Maas.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

Tof uitzicht!! Doordat dit appartement uitkragend is heeft het zowel uitzicht over de Schiehaven als de Nieuwe Maas.
Dit moderne 4-kamer appartement met zonnig balkon (einde middag-/avondzon), eigen berging en eigen parkeerplaats is nog in aanbouw en zal naar verwachting medio 2022 kunnen worden opgeleverd.

———-
Eden District.
Ruim, rustig en grootstedelijk wonen in een kleinschalig project in het Lloydkwartier. Deze lichte woning (114 m²), aan de Kratonkade 576 (#58) bestaande uit 1 verdieping is voorzien van een ruime woonkamer met prachtig uitzicht over de Schiehaven en deels Nieuwe Maas, 3 slaapkamers, aansluitpunten voor keuken met eiland en moderne badkamer met ligbad (apart toilet). De grote raampartijen in de woonkamer voorzien de woning van veel licht. Het zonnige balkon is gelegen op het westen/noordwesten.

Het complex is volledig gasloos en heeft een EPC-waarde = 0. (let op evt. hypotheek voordelen). De woning is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Vanuit de woning kunt u genieten van een rustgevend uitzicht over de Schiehaven (water). Er is goed nagedacht om het complex milieubewust te kunnen realiseren. De windturbines (geluidloos), zonnepanelen en groene daken dragen hier aan bij. De binnentuin waarbij de bomen en planten de ruimte hebben om te wortelen maakt het een fijne plek om te ontspannen.

De bouw is in volle gang en staat gepland: medio 2022.

Inbegrepen zijn:
-Sanitair: Moderne (geupgrade) badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, apart toilet.
-Eigen berging in de kelder voorzien van elektra ca. 6 m².
-aansluitpunten keuken.
Fietsen zijn te stallen in de daarvoor gecreëerde fietsenstallingen op de begane grond. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van twee elektrische deelauto’s.

Niet inbegrepen:
-geen keuken, wel de aansluitingen t.b.v. een eiland.
-Afgewerkte vloer. De wanden worden behang klaar opgeleverd.
-Privéparkeerplaats in de parkeerkelder. Verplicht af te nemen voor € 30.000,- kosten koper;

Het Eden District
Het project Eden District is onderdeel van het Lloydkwartier.
De Lloydpier en naastgelegen Müllerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Dit project is gelegen aan de Nieuwe Maas en de Schiehaven, grenzend aan de Parkhaven en de Sint-Jobshaven op de historische Lloydpier, tussen Loods Bali en loods Borneo. Daar waar de boten ooit naar Indië vertrokken.
Het project heeft diverse typen woningen en appartementen, gebouwd rondom de groene binnentuin. De vergezichten, wolkenpartijen en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk haar dynamische karakter.

Het Lloydkwartier is een veilige buurt met een grote diversiteit aan bewoners. Een mix van oud/jong, met en zonder kids, gewoon een rustige en prettige locatie om te wonen. Alle praktische dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt aanwezig, zoals een Albert Heijn en Etos, cafés en restaurantjes, sportschool, goed aangeschreven basisschool, BSO en ook een kinderopvang. Ook kent de wijk een hotel en theater en is er voldoende parkeerruimte.

U woont op loopafstand van de Nieuwe Binnenweg en het Park bij de Euromast; op de fiets bent u in no-time in het centrum, bij theater en musea, Katendrecht of Hotel New York. Metro, tram en watertaxi vindt u om de hoek en u bent 7 autominuten verwijderd van de Ring Rotterdam
Kortom: Een uitstekende plek om te wonen, werken, uit te gaan en te ontspannen,.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kettner Makelaardij o.g. B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Maatregelen Coronavirus
Lees hier onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.