ROTTERDAM

Coolhaveneiland

Kratonkade 592

€ 800.000 v.o.n.
Oppervlakte 96m²
3 kamers
Bouwjaar 2022

Wie dit penthouse op de 8e verdieping aan de Kratonkade koopt, heeft iets in handen wat niet snel in Rotterdam te vinden is. Helemaal nieuw, bescheiden in formaat, niet te hoog, een mooie b…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De leukste huizen vind je bij Kettner Makelaardij!

-groot terras op het zuidwesten
-fenomenaal uitzicht (Nieuwe Maas en stad)
-super licht
-energie zuinig
-2 inpandige parkings
-eigen berging
-en eigen grond

Wie dit penthouse op de 8e verdieping aan de Kratonkade koopt, heeft iets in handen wat niet snel in Rotterdam te vinden is. Helemaal nieuw, bescheiden in formaat, niet te hoog, een mooie buitenruimte op het westen én alle luxe. Vanuit de keuken kijk je door het zijraam en het grote raam uit op de stad en de havens van Rotterdam. Dit penthouse is nog volledig casco en daardoor dus nog geheel naar eigen wens en smaak af te werken en in te richten.

**Oplevering per direct mogelijk**

PENTHOUSE EDEN DISTRICT
Op de hoek van de Kratonkade en Loods Borneo komt dit schitterende Penthouse van 96 m², met een dakterras van 41 m² gelegen op het westen. Fraai is de erker in de living, aan het terras. Sta je straks buiten, dan kijk je uit op de havens van Rotterdam en zie je bij mooi weer de zon ondergaan.
De enorme raampartijen zorgen voor een uniek en fraai uitzicht op de Maas en de havens van Rotterdam. Je kijkt over Riverside heen en langs de bestaande gebouwen naast Eden District zie je de Maas tot in de verte weg kronkelen richting de havens. Prachtig!

De woning heeft nu een zeer riante living en open keuken, waarbij een extra aangrenzende ruimte in te richten is als halfopen werkkamer. Liever een tweede slaapkamer met badkamer en-suite? De aansluitingen zitten hiervoor al op de juiste plek, dit is dus aan jou!

LLOYDKWARTIER
Het Lloydkwartier ligt op de grens van Rotterdam Centrum en het historische Delfshaven. Dit voormalige industriegebied is omgetoverd tot een trendy woonplek aan het water. Het is een unieke plek in Rotterdam waar je de havensfeer volop voelt, maar ook kan genieten van de drukte van de stad als je daar zin in hebt. Het appartementencomplex Eden District is direct gelegen aan het water met vrij uitzicht over de Schiehaven.

EEN ONTWERP VAN ARONS & GELAUFF
Eden District is ontworpen door twee architecten. Waterfront, waarin het penthouse op de 8e verdieping ligt, is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Arons & Gelauff. Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilden de architecten van Arons & Gelauff een keer vrij interpreteren. Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal (koper) losstaat van de appartementen eronder. De koperen gevel zorgt voor een luxe uitstraling. Het heeft een goudkleur waardoor het dak opvalt en echt gezien wordt. De donkere, bruingrijze gevelkozijnen zorgen voor een verfijnd contrast.

INNOVATIEF, DUURZAAM EN GROEN
Het penthouse ligt op de 8e verdieping van het unieke project Eden District, aan de Maas in het Lloydkwartier in Rotterdam. Op deze verdieping liggen slechts twee woningen, waardoor privacy geborgd wordt. Diverse duurzame oplossingen zijn in Eden District geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV-panelen toegepast. Bovendien zorgen we voor minder puin op de afvalberg: De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gevelplaten van gerecycled koper.

PRIVÉ STALLINGSGARAGE
Eden District heeft een eigen stallingsgaragegarage onder de diverse gebouwen en woningen. De in- en uitgang van de stallingsgarage ligt aan Loods Borneo. Voor het penthouse zijn twee stallingsplaatsen gereserveerd. De v.o.n.-prijs is € 35.000,- per stallingsplaats.

OPLEVERING
Oplevering per direct is mogelijk; na de notariële overdracht krijgt u direct de sleutel van het penthouse.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter,; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien verkoper en/of koper zich als professionele partij kwalificeert.

BEZICHTIGEN?
Heeft u interesse in dit comfortabele penthouse wat nog geheel naar eigen wens en sfeer afgewerkt kan worden? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.