Coolhaveneiland

Kratonkade type 7 Waterfront 0 ong

€ 545.000 v.o.n.
Oppervlakte 132m²
4 Kamers
Bouwjaar 2021

WATERFRONT
Mooi en zonnig gelegen hoekappartement van ca. 132 m2. Ramen rondom zorgen voor een overvloedige lichtinval. Met een handige inpandige berging en drie goed bemeten slaapkamers is er ruimte voor een heel gezin. Eten kan in de ruime living maar ook op het royale balkon op het zuiden. Vandaaruit heb je een haast onstedelijk zicht op de lommerrijke binnentuin. Eigen grond. Parkeerplaats in …

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Makelaar - Taxateur/ Partner
Ivo van Wylick
Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Makelaar - Taxateur/ Partner

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

OMSCHRIJVING

De Eden District Borrel, 26 sept van 17:00 tot 18:30 bij Berry’s: Kratonkade 5a R’dam.
Tijdens de borrel kan de brochure opgehaald worden en staat ons verkoopteam voor u klaar!

Start bouw: planning 4e kwartaal 2019.
Er zijn nog woningen beschikbaar: kijk op de projectwebsite www.edendistrict.nl

WATERFRONT
Mooi en zonnig gelegen hoekappartement van ca. 132 m2. Ramen rondom zorgen voor een overvloedige lichtinval. Met een handige inpandige berging en drie goed bemeten slaapkamers is er ruimte voor een heel gezin. Eten kan in de ruime living maar ook op het royale balkon op het zuiden. Vandaaruit heb je een haast onstedelijk zicht op de lommerrijke binnentuin. Eigen grond. Parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder: € 29.500,- von.

CENTRAAL GELEGEN:
-Openbaar vervoer, tram, metro, Aqualiner en watertaxi naar bijv. Hotel New york.
-Albert Heijn, Etos, tandarts, apotheek, fysio en kapper.
-Sportschool (incl. zwembad), scholen, kinderopvang, Hogeschool.
-Restaurants/horeca: Stroom, Verhip, Goud, berry’s, Kookfabriek. Asia City, Maaspodium etc etc..
-Nabij ziekenhuis, het park, historisch Delfshaven, centrum.

BOUWNUMMERS (2E TM 7E VERDIEPING)
57 / 64 / 71 / 78 / 85 / 92

PROJECT, WWW.EDENDISTRICT.NL
Verscholen in het historische Lloydkwartier, tussen de Kraton- en Lloydkade ligt Eden District. Na de successen van de deelplannen ‘Riverside’ en ‘The Gardens’ gaat binnenkort het laatste deelplan ‘Waterfront’ in verkoop.

Hier ontstaat de kans om elke dag te gaan genieten van een prachtige uitzicht. Bekijk de voorbij varende schepen, geniet de hele dag van de zon en van de lichtjes van de haven ’s avonds. Met de keuze uit verschillende “waterfront apartments” variërend van 85 tot 159 m2 is er voor iedereen een mogelijkheid om uitgebreid te wonen in een lichte en zonnige woning, met royale buitenruimte of beschutte loggia.

De vergezichten, wolkenpartijen, de groene binnentuin en de drukte op het water; wonen in Eden District is bijna onstedelijk. Toch is het centrum, met zijn eigentijdse hangouts, restaurants, sport- en kinderopvangmogelijkheden dichtbij. Lopend, met de metro of watertaxi ben je in no time waar je wilt zijn. De fiets kan in de berging. Er is plek voor de eigen auto in de parkeergarage, maar gebruik maken van de deelauto is ook mogelijk.

Met voldoende parkeerruimte, hotel, theater, cafe’s en restaurants, een supermarkt (AH), goed aangeschreven basisschool en kinderdagverblijven en sportscholen is het historische Lloydkwartier een uitstekende plek om te wonen en werken, uit te gaan en te ontspannen.

Gratis verkoopadvies!
Klik hier voor een gratis waardebepaling van uw woning.