ROTTERDAM

Coolhaveneiland

Loods Borneo 40

€ 750.000 v.o.n.
Oppervlakte 123m²
4 kamers
Bouwjaar 2022

Deze ruime moderne 3/4-kamerwoning met fantastisch uitzicht over De nieuwe Maas, groot, zonnig balkon en eigen (overdekte) parkeerplaats (met elektrapunt) is recent opgeleverd vanuit de nieuwbouw en afgelopen maanden verder compleet verbouwd en verluxed. Nieuwbouw Woningborg Garantie van toepassing. De woning bestaat ui…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De mooiste woningen vind je bij Kettner Makelaardij !

Top en helemaal nieuw!
Deze ruime moderne 3/4-kamerwoning met fantastisch uitzicht over De nieuwe Maas, groot, zonnig balkon en eigen (overdekte) parkeerplaats (met elektrapunt) is recent opgeleverd vanuit de nieuwbouw en afgelopen maanden verder compleet verbouwd en verluxed. Nieuwbouw Woningborg Garantie van toepassing. De woning bestaat uit 2 verdiepingen, is gelegen op het zuiden en door de grote vide en grote raampartijen super licht. Verder is er een eigen berging, een gemeenschappelijke fietsenberging en een prachtig aangelegde binnentuin. Gelegen op eigen grond en energiezuinig (EPC = 0 en A++).

Brand New!
This spacious modern 3/4-room apartment with a fantastic view over De Nieuwe Maas, large, sunny balcony and private (covered) parking (with electricity) has recently been build and is completely upgraded. With Guarantee. The two floor apartment is located on the south and is super light due to the large loft and large windows. There is also a private storage, a communal bicycle storage and a beautifully landscaped yard. It is a own proporty(freehold) and very energy efficient (EPC = 0 and label A ++).

Energiezuinig.
Het complex is volledig gasloos en heeft een EPC-waarde = 0. (let op evt. hypotheek voordelen). De woning is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Vanuit de woning kun je genieten van een geweldig uitzicht over de Nieuwe Maas. Er is goed nagedacht om het complex milieubewust te kunnen realiseren. Het unieke Powernest (zon en wind als energiebron), PV-panelen en groene daken dragen hieraan bij. Ter info: afgelopen winter is de verwarming niet aan geweest (zomerstand) en de temperatuur bleef op minmaal 19 graden.

Inbegrepen zijn:
-Luxe keuken met eiland, composiet aanrecht en inbouwapparatuur: o.a. inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en Quooker;
-Pantry (kleine 2e keuken) met spoelbak en koelkast op de woonverdieping;
-Sanitair: Twee moderne (geüpgrade) badkamers. Eén met inloopdouche, wastafel, zwevend toilet en de andere badkamer met inloopdouche en wastafel. Apart zwevend toilet op de 3e etage;
-Zwevende (geïsoleerde) dekvloeren met vloerverwarming en koeling. Deze is per ruimte individueel regelbaar;
-Fraaie afwerking van diverse wanden, aanpassingen trap en hekwerken;
-Grootformaat keramische tegelvloeren 1e en 2e verdieping;
-PVC vloerafwerking slaapkamers;
-Aansluitpunten elektrische raambekleding en/of buitenzonwering zuidgevel;
-Elektrapunt op balkon;
-Matte, hardglazen deur woonkamer (nog niet zien op de foto’s);
-Alle wanden zijn gestuukt RAL 9010 (nog niet zichtbaar op de foto’s). De woning is dus nog lichter;
-Eigen berging in de kelder voorzien van elektra (ca. 6 m²). Fietsen zijn te stallen in de daarvoor gecreëerde fietsenstallingen op de begane grond. Er is mogelijkheid om in de toekomst gebruik te maken van twee elektrische deelauto’s;
-Privéparkeerplaats met eigen laadpunt voor elektrische auto in de parkeerkelder. Verplicht af te nemen voor € 35.000,- vrij op naam;
-Er is geen overdrachtbelasting van toepassing.

Het Eden District
Het project Eden District is onderdeel van het Lloydkwartier.
De Lloydpier en naastgelegen Müllerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Dit project is gelegen aan de Nieuwe Maas en de Schiehaven, grenzend aan de Parkhaven en de Sint-Jobshaven op de historische Lloydpier, tussen Loods Bali en loods Borneo. Daar waar de boten ooit naar Indië vertrokken.
Het project heeft diverse typen woningen en appartementen, gebouwd rondom de groene binnentuin. De binnentuin waarbij de bomen en planten de ruimte hebben om te wortelen maakt het een fijne plek om te ontspannen. De vergezichten, wolkenpartijen en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk haar dynamische karakter.

Het Lloydkwartier
Een veilige buurt nabij het centrum van Rotterdam met een grote diversiteit aan bewoners en zonder sociale woningbouw. Een mix van oud/jong, met en zonder kids, gewoon een rustige en prettige locatie om te wonen. Alle praktische dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt aanwezig, zoals een Albert Heijn en Etos, cafés en restaurantjes, sportschool, goed aangeschreven basisschool, BSO en ook een kinderopvang. Ook kent de wijk een hotel en een theater. Je woont op loopafstand van de Nieuwe Binnenweg en het Park bij de Euromast; op de fiets ben je in no-time in het centrum, bij theater en musea, Katendrecht of Hotel New York. Metro, tram en watertaxi vind je om de hoek en je bent 7 autominuten verwijderd van de Ring Rotterdam.
Kortom: Een uitstekende plek om te wonen, werken, uit te gaan en te ontspannen

Privé parkeerplaats in garage
Eden District heeft een eigen stallinggarage onder de diverse gebouwen en woningen. De v.o.n. prijs is € 35.000,- per stallingsplaats (geen overdrachtsbelasting van toepassing).

Nieuwbouw zonder wachttijd
Oplevering per direct is mogelijk; na de notariële overdracht krijg je direct de sleutel van de woning. Woningborg Nieuwbouw Garantie van toepassing.

Bezichtigen?
Heb je interesse in deze bijzondere woning? Neem dan gerust contact met ons op.

VvE bijdrage woning: € 209,- en de parkeerplaats: € 19,- Dit is o.a. voor toekomstig onderhoud, verzekeringen, tuin, etc. Woonoppervlakte ca. 123 m2. Buitenruimte ca. 13 m2. Inhoud ca. 415 m3. Berging ca. 6 m2. Eigen grond.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kettner Makelaardij o.g. b.v. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.