ROTTERDAM

Lloydkwartier

Loods Borneo 8

€ 739.000 v.o.n.
Bouwjaar 2022

Zoek je een royale stadswoning met vier slaapkamers en twee badkamers? Laat je dan verrassen door Town House #44, van 213 m2! De vide in de leefkeuken is prachtig! Hier grenst de tuin ook aan, met directe toegang tot de binnentuin. De binnentuin is echt een verlengstuk van je eigen tuin waar je veel plezier aan zult beleven!

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

LOODS BORNEO 8
TOWN HOUSES #44
Zoek je een royale stadswoning met vier slaapkamers en twee badkamers? Laat je dan verrassen door Town House #44, van 213 m2!
De vide in de leefkeuken is prachtig! Hier grenst de tuin ook aan, met directe toegang tot de binnentuin. De binnentuin is echt een verlengstuk van je eigen tuin waar je veel plezier aan zult beleven. Wat ook in het oog springt, is het Maasraam in de masterbedroom, geïnspireerd op de baywindows in San Francisco, waardoor je altijd de Maas kunt zien. Je kunt direct onder je woning parkeren, met directe toegang naar je berging van maar liefst 20 m2. Alle ruimte dus voor de fietsen, de ski’s en dergelijke. De voordeur grenst aan de straat en is voorzien van een entreeterras op het westen. Hier is het eind van de middag nog heerlijk toeven in de zon!

Eden District ligt in het Lloydkwartier in Rotterdam. Op de Lloydpier, dus aan twee kanten aan de Maas. Een unieke plek waar je de havensfeer nog volop voelt en de kwaliteit van wonen voorop staat. Je woont hier rustig, met alles in de buurt. Lopend, met de fiets, de metro of watertaxi ben je in no time in de stad of in andere wijken van Rotterdam, zoals het oude Westen, het Scheepvaartskwartier en Delfshaven.

Drie deelplannen
Eden District bestaat uit drie deelplannen: Waterfront, Riverside en The Gardens met één- en tweelaagse appartementen, diverse stadswoningen en luxe penthouses. In het centrum van de bebouwing ligt de verborgen tuin. Een groene oase, als tegenhanger van de stoere kades van de Lloydpier, die uitnodigt tot spelen, ontmoeten en gezamenlijke activiteiten. In het ontwerp zie je nauwelijks verharding en vooral veel groen: mooie bomen, vogel-, vlinder- en bijvriendelijke bloemen en struiken en natuurlijke speelaanleidingen. Een hellinkje bijvoorbeeld of een stevige boomtak waaraan je een schommel kunt hangen. Maar er is ook ruimte voor een moestuin of een barbecueplaats bijvoorbeeld. Met bewoners wordt dit definitief vormgegeven.

Sustainable & Circulair
Natuurlijk zijn er diverse duurzame oplossingen in de plannen geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV- panelen toegepast. De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en de gevelplaten van gerecycled koper. Een innovatief warmte-koude-opslagsysteem zorgt bovendien voor het verwarmen en koelen van de woningen. Het systeem maakt het mogelijk om het warmteoverschot tijdens warme dagen te benutten voor de warmtebehoefte tijdens koude dagen. En andersom.

Parkeren in Eden District
Rondom de wortels van de bomen liggen 103 ondergrondse parkeerplaatsen in de parkeergarage. De in- en uitgang van de parkeergarage ligt aan Loods Borneo. Bijna alle woningen beschikken automatisch over een eigen parkeerplaats (à € 29.500,-) en voor een aantal luxe appartementen zoals de penthouses zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. Daarnaast zijn twee plaatsen gereserveerd voor deelauto’s. Ook je fiets pak je gemakkelijk. Dichtbij alle drie de toegangspoorten is er een fietsenstalling op de begane grond.

Planning
Eden District is in aanbouw. De woningen zullen naar verwachting in het voorjaar van 2022 klaar zijn. Een groot aantal appartementen en stadswoningen is reeds verkocht, maar er is nog beperkt aanbod. Het beschikbare aanbod kun je bekijken in de woningzoeker op de projectwebsite edendistrict.nl.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Kettner Makelaardij. We helpen je graag verder! 010 – 452 65 55

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.