Kralingen

Oostmaaslaan 758

€ 498.000 k.k.
Oppervlakte 140m²
4 Kamers
Bouwjaar 1991

WIJK: CENTRUM/KRALINGEN
Prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en skyline van Rotterdam! Ruim en licht 4-kamer appartement (ca 140 m2) met ruime woonkamer, 2 badkamers, 3 slaapkamers en zonnig balkon op het zuidwesten op de 11e verdieping. Centraal gelegen en onderdeel van het moderne complex “Maasresidentie”. Eigen garagebox en parkeerplaats (beiden gelegen in de onderbouw) zijn apart te koop. De…

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Makelaar - Taxateur/ Partner
Ivo van Wylick
Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Makelaar - Taxateur/ Partner

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

OMSCHRIJVING

WIJK: CENTRUM/KRALINGEN
Prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en skyline van Rotterdam! Ruim en licht 4-kamer appartement (ca 140 m2) met ruime woonkamer, 2 badkamers, 3 slaapkamers en zonnig balkon op het zuidwesten op de 11e verdieping. Centraal gelegen en onderdeel van het moderne complex “Maasresidentie”. Eigen garagebox en parkeerplaats (beiden gelegen in de onderbouw) zijn apart te koop. De buitenzijde is goed onderhouden en de binnenzijde is naar eigen smaak in te richten en in te delen.

A great view over the river de Nieuwe Maas and the skyline of Rotterdam! Spacious and bright 4-room apartment (ca 140 m2) with spacious living room, 2 bathrooms, 3 bedrooms and sunny balcony on the southwest on the 11th floor. Centrally located and part of the modern complex “Maasresidentie”. Own garage box and parking place (both located in the basement) are for sale separately. The outside is well maintained and the inside can be made to your own taste.

Bereikbaarheid: A16/A20 binnen 5 autominuten richting Utrecht/Den Haag/Breda/Dordrecht.
Openbaar Vervoer: Op loopafstand van tram richting centrum.
Voorzieningen: Erasmus Universiteit, winkels aan de Lusthofstraat, restaurantjes, centrum, Kralingse Bos/Plas in directe nabijheid.
Recreatie: Roeivereniging, Excelsior, Golfclub Kralingen.

Indeling
Begane grond:
Moderne entree, ontvangsthal met videofoon en brievenbus tableau. Trappen/liftenhuis en toegang naar de inpandige garagebox en parkeerplaats.

11e Verdieping:
Entree, ruime hal/gang, garderobe en toilet.
Royale lichte woonkamer met toegang naar zonnig balkon op het zuidwesten met prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van de stad. Eenvoudige keuken met diverse inbouwapparatuur en ook een geweldig uitzicht over de rivier. Aansluitend de bijkeuken aansluiting wasmachine.

Ruime slaapkamer I ca. 5.55 x 3.10 met uitzicht over het water. Geheel betegelde badkamer I met ligbad, douche, wastafel, toilet en bidet.

Ruime slaapkamer II ca. 3.95 x 2.65 met aansluitend badkamer II met ligbad, 2 wastafels en toilet.
Slaapkamer III ca. 3.90 x 2.30 met uitzicht over Kralingen.

Bijzonderheden:
Op gewilde locatie in de goed onderhouden Maasresidentie met werkelijk fantastisch uitzicht over de Maas en skyline van Rotterdam. Op loopafstand van restaurantjes en openbaar vervoer. Middag-/avondzon door de zuidwest ligging.

De woning kan aan de binnenzijde nog naar eigen wens worden ingericht. Er zijn ook 2 optionele plattegronden in deze aanbieding toegevoegd (kijk bij “plattegronden” op Funda).

In directe nabijheid van centrum, Erasmus Universiteit, Golfclub Kralingen.
Zeer lichte woning door hoekligging.
Afgesloten voorgelegen terrein, voldoende parkeergelegenheid voor gasten. Eigen inpandige garagebox apart te koop: vraagprijs € 59.500,- k.k. Eigen inpandige parkeerplaats apart te koop
€ 37.500,- k.k..

De woning is voorzien van dubbele goede geluids- en warmte isolerende schuiframen.

Actieve Vereniging van Eigenaren, de bijdrage bedraagt ca. € 237,36 per maand. Voor de garagebox: ca. € 26,90 per maand en voor de inpandige parkeerplaats: € 15,82 per maand. Dit is inclusief opstal-/brand- en glasverzekering. Er wordt gereserveerd voor grootonderhoud en er is een huismeester aanwezig.

De erfpachtverplichting is afgekocht tot en met 2039 en loopt tot 2088.
Tegen een gering bedrag is de erfpacht voor de gehele looptijd af te kopen.

Woonoppervlakte ca. 140 m2. Inhoud ca. 410 m3.
Bouwjaar ca. 1991.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kettner Makelaardij o.g. b.v. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Gratis verkoopadvies!
Klik hier voor een gratis waardebepaling van uw woning.