SCHIEDAM

Centrum

overschiesestraat, bwnr 5 0 ong

€ 380.000 v.o.n.
Oppervlakte 82m²
3 kamers

Deze prachtige twee-laagse stadswoning maakt deel uit van het nieuwbouwproject s’MAAK wat gerealiseerd gaat worden in Schiedam. Een uniek project op een zeer centrale locatie, sterker nog: deze urban woonmolen wordt de nieuwe entree van de jeneverstad.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

Het is bijna zover; s’MAAK gaat op woensdag 24 november online in verkoop!*

Vanaf woensdag 24 november zijn de definitieve prijzen van alle woningen bekend en kun je enkele belangrijke concept documenten downloaden zoals de verkooptekeningen, de technische omschrijving en de overzichtstekeningen.

Als je interesse hebt in het project schrijf je dan in via de projectwebsite, smaak-schiedam.nl. Als de verkoop start ontvang je een nieuwsbrief en verschijnt het inschrijfformulier in het menu van jouw persoonlijke account. Vanaf dat moment kun je jouw voorkeuren bevestigen (of eventueel nog wijzigen) en definitief inschrijven op deze bouwnummers.

De inschrijftermijn eindigt op maandag 6 december om 9:00 uur. Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus komende weken gerust de tijd om alle informatie te bekijken, voordat je definitief een keuze voor een woning maakt.

Wil je meer weten over hoe het verkoopproces, het inschrijven & toewijzen gaat verlopen? Kijk dan snel op de projectwebsite of neem contact op met ons kantoor.
—————————————————————————————————————————————

Deze prachtige twee-laagse stadswoning maakt deel uit van het nieuwbouwproject s’MAAK wat gerealiseerd gaat worden in Schiedam. Een uniek project op een zeer centrale locatie, sterker nog: deze urban woonmolen wordt de nieuwe entree van de jeneverstad.
Wij hebben dit bouwnummer alvast uitgelicht. Het complete aanbod, met alle bouwnummers, is te vinden op de project website. (smaak-schiedam)

Bouwnummer 5:
Dit betreft een twee-laagse Stadswoning met z’n entree gelegen aan de Singel Met een ruime keuken & living, twee slaapkamers, twee bergingen en een fijne badkamer een prima plek voor een (startend) gezin. De plafonds van deze woning zijn uitzonderlijk hoog; ongeveer 3,20 meter op de begane grond en ruim 2,90 meter op de eerste verdieping. Buiten genieten doe je in je voortuin en ruime balkon.
Behoefte aan meer ruimte of nog meer outdoor space? Kies dan voor één van de andere stadswoningen met een royaal dakterras. Dit betreft de bouwnummers 4 en 7.

De v.o.n. prijzen van deze bouwnummers: € 380.000,- tot € 630.000,- v.o.n. exclusief parkeerplaats (indien van toepassing). Voor de disclaimer verwijzen we naar de projectwebsite.

Het project s’MAAK

Denk je aan Schiedam, dan denk je binnenkort ook aan s’MAAK.
Het is een ode aan het ontstaan van de stad en een nieuw landmark voor de toekomst. Een stukje historie en vernieuwing tegelijk. In deze nieuwe eyecatcher van Schiedam worden 79 unieke woningen gebouwd, verdeeld over 8 verschillende typen. Van eerst maar eens samenwonen of voorbereiden op gezinsuitbreiding, tot juist lekker de ruimte nu de kinderen uit huis zijn. Bijna elke woning is anders. Je eigen mancave. Een romantisch dakterras. De beste cityview over de stad. Waar ga jij voor?

Interesse
s’MAAK is op dit moment nog niet in verkoop. De verwachting is dat s’MAAK begin december 2021 in verkoop gaat. Interesse in s’MAAK? Schrijf je dan in via het aanmeldingsformulier op de projectwebsite.

Architectuur
Het is het nieuwe gezicht van Schiedam. Een mooie, symbolische entree van de jeneverstad met haar kenmerkende hoge molens. Zowel de vorm van het gebouw, als de materialen en kleuren die gebruikt zijn voor de bouw, zijn geïnspireerd op de molens.
Schiedam
De goed bewaarde geheimen van Schiedam worden door steeds meer mensen ontdekt. Jong en oud valt voor het kleinschalige, ons-kent-ons karakter van de binnenstad en de gezellige terrassen aan de Schie. En met de komst van vernieuwende ondernemers die hier hun authentieke bakkerij of modern gin-merk starten, wordt de stadscultuur rijker en neemt de populariteit van Schiedam steeds verder toe.

Historie
Schiedam staat bekend om haar jeneverproductie en hoge molens, die in de volksmond bekend staan als ‘de reuzen’. Al sinds de 18e eeuw wordt in de stad jenever gebrand. Toen er vanuit Frankrijk door de revolutie geen sterke drank naar Nederland kon komen, grepen de Schiedammers hun kans. De branderijen en distilleerderijen schoten uit de grond. Zij zijn nog steeds de trots van de stad samen met de acht historische molens die de stad nog rijk is.

Perfect bereikbaar
Schiedam is één van de best bereikbare steden van de Randstad. En in s’MAAK woon je helemaal centraal, met het station, metro’s, trams en bussen om de hoek. En heb je af en toe een auto nodig? Neem dan één van de deelauto’s van s’MAAK. Parkeren kan voor de deur. Er zijn 22 parkeerplaatsen in de garage.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.