VLAARDINGEN

Westwijk

Philips de Goedestraat 11

€ 439.000 v.o.n.
Oppervlakte 142m²
6 kamers
Bouwjaar 2023

Nu in verkoop: Royale energiezuinige , aan de achterzijde uitgebouwde, 5 kamer nieuwbouwwoning met zonnige achtertuin op het westen, energielabel A++++ en gelegen op eigen grond. Deze in aanbouw zijnde woning is opnieuw in verkoop gekomen en zal al worden opgeleverd in het voorjaar van 2023. Dus je hebt het voordeel van nieuwbouw, maar dan zonder het lange wachten. Verder wordt de won…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

UNIEKE KANS!
Nu in verkoop: Royale energiezuinige , aan de achterzijde uitgebouwde, 5 kamer nieuwbouwwoning met zonnige achtertuin op het westen, energielabel A++++ en gelegen op eigen grond. Deze in aanbouw zijnde woning is opnieuw in verkoop gekomen en zal al worden opgeleverd in het voorjaar van 2023. Dus je hebt het voordeel van nieuwbouw, maar dan zonder het lange wachten. Verder wordt de woning vrij op naam geleverd. Er is dus geen overdrachtsbelasting en de notariskosten zijn inclusief.

ALLE RUIMTE
De drielaagse woning (woonoppervlakte ca. 142 m2) beschikt over een lichte tuingerichte, extra grote (uitgebouwde) woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken, vijf slaapkamers en veel bergruimte. Door het platte dak is ook de bovenste woonlaag een volwaardige verdieping. De heerlijke zonnige achtertuin ligt op het westen (middag-/avondzon).

MODERNE, COMFORTABELE EN ENERGIEZUINIG
Comfortabel én duurzaam. De woning wordt gebouwd met EPC=0, wat inhoudt dat de woning ongeveer net zoveel energie opwekt als verbruikt. Dit is te danken aan de zonnepanelen op het dak, de energiezuinige luchtwaterwarmtepomp, de balansventilatie en de hoge isolatiewaarde. Dat is fijn voor de planeet, maar ook voor jouw energierekening! De aangename vloerverwarming op alle verdiepingen zorgt bovendien voor een heerlijk comfortabel binnenklimaat.

STADS EN STOER
De woning is onderdeel van het nieuwbouwproject “New14”. De veertien woningen vormen samen een robuust woonblok met een stoere uitstraling en een hoogwaardige afwerking. Het gebruik van verschillende kleuren gevelsteen maakt elke woning afzonderlijk herkenbaar. Leuke details zijn de metselstroken langs ramen en deuren, en de plantenbakken die steeds verspringen. Voor de deur ligt een gezellig pleintje met bomen, en iets verderop een heerlijk grasveld waar kinderen kunnen spelen en buurtgenoten elkaar ontmoeten.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
New 14 bevindt zich op de hoek van de Floris de Vijfdelaan en de Philips de Goedestraat in het westen van Vlaardingen. Een wijk die door herontwikkelingen steeds mooier wordt. Vanuit jouw woning is het slechts een kwartier rijden naar het hart van Rotterdam. Met de fiets ben je na vijf minuten al in het centrum van Vlaardingen, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Wil je er even tussenuit? Dan liggen prachtige recreatie- en sportgebieden zoals de Broekpolder en de Krabbeplas binnen handbereik.

STANDAARD VOORZIEN VAN:
– 5 slaapkamers
– EXTRA grote uitbouw van 2,40 m diepte aan de achterzijde
– Energieneutraal/ EPC= 0,0, A++++
– Luchtwaterwarmtepomp en balansventilatie
– Vloerverwarming als hoofdverwarming op alle verdiepingen
– Grote houten berging van 3 x 3 m in de Achtertuin
– Zonnige Achtertuin op het westen
– Voortuin aan het plein
– Perceeloppervlakte ca. 120 m2

***De woning wordt zonder keuken en sanitair opgeleverd. Aansluitingen zijn wel aanwezig.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.