ROTTERDAM

Crooswijk

Saskia Stuivelinglaan 19 0 ong

€ 1.450.000 v.o.n.
Oppervlakte 238m²
8 kamers
Bouwjaar 2024

Wordt deze eyecatcher jouw thuis? Dit indrukwekkende pand ligt aan de brede Avenue in Nieuw Kralingen. Hier woon je tussen de Kralingse Plas en de stad. De woning met garage markeert een belangrijk punt in de wijk en is daarom rijk gedetailleerd. Statig, stijlvol en riant. Dit hoekhuis heeft 4 volledige woonlagen en 238 m2 woonopperv…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

WONING THANS IN AANBOUW!!!

Nieuwbouwproject Nieuw Kralingen
Herenhuis Hoek bouwnummer 325

Wordt deze eyecatcher jouw thuis? Dit indrukwekkende pand ligt aan de brede Avenue in Nieuw Kralingen. Hier woon je tussen de Kralingse Plas en de stad. De woning met garage markeert een belangrijk punt in de wijk en is daarom rijk gedetailleerd. Statig, stijlvol en riant. Dit hoekhuis heeft 4 volledige woonlagen en 238 m2 woonoppervlakte. Doordat de begane grond en eerste verdieping ca. 3.10 meter hoog zijn, ogen de ruimten nog groter. De openslaande deuren op de begane grond en 1e verdieping dragen daar zeker aan bij.

De afgeronde hoek en het torentje zijn prachtig om te zien en zorgen binnen voor een unieke indeling. De begane grond laat zich op allerlei manieren gebruiken. Je zou aan de voorzijde een woonkeuken kunnen maken en aan de tuinzijde een intieme tuinkamer. Of maak je een kantoor aan de Avenue? Dat kan makkelijk doordat die ruimte een eigen deur heeft naar de straat.

Op de 1e verdieping is er een riante living met prachtige lichtinval en veel leefruimte. Door de ligging op 1e verdieping heb je heel veel privacy en geniet je van een weids uitzicht over de brede Avenue. Hier kun je echt iets bijzonders van maken. Op de 2e verdieping zijn 3 (slaap)kamers. De kamer op de hoek leent zich ook perfect voor een werkruimte aan huis. Op beide verdiepingen is een badkamer.

Dit pand heeft een tuin op het westen, waar je tot in de late uurtjes geniet van de zon. Via de grote glazen pui in de achtergevel schijnt het licht naar binnen. De ruime garage van 7,60 diep en 4,70 meter breed is volledig in stijl ontworpen. In de garage kun je gemakkelijk een auto kwijt en er is extra veel bergruimte onder de schuine kap.

Nieuw Kralingen
Nieuw Kralingen is geïnspireerd op Kralingen, zonder een kopie te willen zijn. Hier wonen betekent verbonden zijn met de stad én de natuur. Vanuit je voortuin loop je straks direct het bos in of fiets je in 10 minuten bijvoorbeeld naar de Meent voor een heerlijke kop koffie. Nieuw Kralingen wordt divers. Dat doen we door in één straat meerdere ontwerpstijlen terug te laten komen. Door 5 tot 7 woningen van dezelfde architect naast elkaar te plaatsen, ontstaat een zeer gevarieerd straatbeeld. De zorgvuldig ‘gecomponeerde’ straten, verschillende woonsferen, opvallende woningen en volop groen geven Nieuw Kralingen een romantisch karakter met een warme touch. Een luxe wijk die vanzelfsprekend aanvoelt en waarin je snel je weg vindt. Alsof het nooit anders is geweest.

Deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.