ROTTERDAM

Coolhaveneiland

Schiehavenkade 388

€ 669.000 k.k.
Oppervlakte 112m²
3 kamers
Bouwjaar 2007

Unieke kans! Op de meest interessante hoek van de architectonische Schiecentrale (Zuidwest) ligt dit royale (3) kamer loftappartement op de 12e etage. Een ongekend gevoel van vrijheid en privacy én fenomenale uitzichten over de stad en de Nieuwe Maas zijn vanuit alle vertrekken gewaarborgd. De royale glaspartijen …

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

**Deze woning doet mee aan de NVM openhuizen dag op zaterdag 1 april 2023 van 11:00 -15.00 uur**

De mooiste huizen vind je bij Kettner Makelaardij!

WIJK: Lloydkwartier/centrum

Unieke kans! Op de meest interessante hoek van de architectonische Schiecentrale (Zuidwest) ligt dit royale (3) kamer loftappartement op de 12e etage. Een ongekend gevoel van vrijheid en privacy én fenomenale uitzichten over de stad en de Nieuwe Maas zijn vanuit alle vertrekken gewaarborgd. De royale glaspartijen rondom van plafond tot grond, alsmede de in zijn geheel te openen harmonicapuien halen “buiten naar binnen” en laten je zweven in het hart van de Rotterdam. Energielabel A.

Unique opportunity! This spacious (3) room loft apartment on the 12th floor is located on the most interesting corner of the architectural Schiecentrale (Southwest). An unprecedented feeling of freedom and privacy and phenomenal views over the city and the Nieuwe Maas are guaranteed from all rooms. The generous glass panels all around from ceiling to floor, as well as the harmonica doors that can be opened in their entirety, bring the ‘outside in’ and let you float in the heart of Rotterdam. Energy label A.

Bereikbaarheid: Uitstekende verbinding naar uitvalswegen.
Openbaar vervoer: op loopafstand van tram, metro. De watertaxi en aqualiner voor de deur.
Voorzieningen: Erasmus MC, Supermarkt (Albert Heijn) en restaurants op loopafstand. Winkels en het centrum in directe nabijheid. Theater en sportcentrum inclusief zwembad op loopafstand.

Begane grond:
Hoofdentree met huismeester, lift/trappenhuis met toegang tot de parkeergarage en de gezamenlijke fietsenberging.

12e etage:
Exclusieve toegang vanwege de hoekligging als enig appartement aan deze zijde van de “galerij”. Grote externe privé berging ca. 2.10 x 2.00.

Woningentree, ruime hal met videofooninstallatie en modern hangend toilet.

Royale en bijzonder lichte living met sfeervolle zithoek op de westzijde met grote openslaande harmonicapuien van plafond tot grond en weids vrijblijvend uitzicht over de voorgelegen Schiehaven, de Nieuwe Maas, de havens en de Nieuwe Waterweg.

Fijne open leef leefkeuken met ruimte voor een grote eettafel en een moderne keukenopstelling voorzien van inductie kookplaat, hete lucht oven, vaatwasser en vrijstaande SMEG koelkast. De leefkeuken heeft over de volle breedte ramen van plafond tot grond op het zuiden en uitzicht over de Lloydpier en de Nieuwe Maas. Bergkast met WTW installatie en aansluitmogelijkheden voor wasmachine en droger.

Grote en lichte werk/slaapkamer I (momenteel in gebruik als extra woonkamer) met volop privacy en adembenemend uitzicht naar de Skyline van de stad.

Ruime slaapkamer II met harmonicapuien over de volle breedte met eveneens prachtig en onverstoord uitzicht over het water richting de havens (middag- en avondzon) en de Nieuwe Waterweg

Let op: Momenteel is de hierboven omschreven indeling nog op basis van het “loft principe” met een open verbinding tussen de omschreven ruimtes. Op zeer eenvoudige wijze en geheel naar eigen idee en smaak zouden de ruimtes verder van elkaar afgescheiden kunnen worden.

Het gehele appartement is voorzien van een betonnen gietvloer met epoxylaag en vloerverwarming en vloerkoeling.

Bijzonderheden:
Zeer licht “penthouse” hoek-loftappartement (3 kamers) op de 12e verdieping met werkelijk fantastisch uitzicht aan alle zijden door unieke ligging op de zuidwest kant van de architectonische Schiecentrale. Optimaal genot van uitzicht bij elk type weer.

Ongekend gevoel van vrijheid en privacy en exclusieve woningtoegang door unieke ligging binnen het complex. Modern afgewerkt en volledig geïsoleerd.

Fantastische ligging binnen Rotterdam met het centrum en alle denkbare grootstedelijke voorzieningen op loop-en fietsafstand.

Energielabel A.

Volledig geïsoleerd en voorzien van een warmte terugwinsysteem, vloerverwarming, vloerkoeling, dubbele beglazing.
Verwarming en warmwater middels stadsverwarming.
Huidig voorschot energie: € 90,- per maand.

Grote gemeenschappelijke tuin met terrassen en loungebanken.

Betaald parkeren in de directe omgeving.

Mogelijkheid tot huren van parkeerplaats in de ondergelegen garage (huur: ca. € 195,- per maand, niet verplicht). Bij de gemeente kan er een bezoekerspas aangevraagd worden waarmee 100 dagdelen per jaar met korting geparkeerd kan worden op straat.

Eigen privéberging op de etage.

Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars met meerjaren onderhoudsplanning.
Bijdrage Vereniging van Eigenaren ca. € 256,- per maand. Dit is inclusief opstal-, brand- en
glasverzekering.

De Schiecentrale is een Rijksmonument.
“Dit appartement maakt onderdeel uit van ‘De Schiecentrale’ en is op een prominente plek in het Lloydkwartier gelegen. Een complex, dat deels gebouwd is in een oude elektriciteitscentrale en waar oud- en nieuwbouw elkaar ontmoeten. Een fantastisch appartementengebouw met een eigenzinnige uitstraling waar lucht, licht en ruimte centraal staan.”

Woonoppervlakte ca. 112m2. Inhoud ca. 354 m3. Bouwjaar ca. 2007.
Eigen grond.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kettner Makelaardij o.g. B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.lle overige denkbare grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.