Schiedam

Centrum Schiedam - 5 minuten van Rotterdam Centraal

€ 0 v.o.n.

S’MAAK: Zeer centraal: 0p slechts 200 meter van het Schiedam Centraal en op slechts 5 trein minuten van Rotterdam Centraal !!

Verwachte start verkoop: medio 2021.

Het is het nieuwe gezicht van Schiedam. Een mooie, symbolische entree van de jeneverstad met haar kenmerkende hoge molens. Zowel de vorm van het gebouw, als de materialen en kleuren die gebruikt zijn voor de bouw, zijn geïnspireerd op de molens. Het is een ode aan het ontstaan van de stad en een nieuw landmark voor de toekomst. Een stukje historie en vernieuwing tegelijk. Een urban molen met 79 bijzondere woningen, allemaal net even anders. Ga voor dat penthouse. Of eindelijk je eigen dakterras. Of die stadse eengezinswoning. Vind je ideale plek in de 9e reuzenmolen van Schiedam.

Wat mag er in jouw nieuwe woning niet ontbreken? Een ruim balkon of dakterras? Een walk-in closet of mancave? Een waanzinnig uitzicht over de stad? Of wil je pal boven een stijlvol stadscafé wonen waar je ook relaxt kan flexwerken? In de 9e molen van Schiedam, de nieuwe urban woonmolen, heeft elke woning z’n bijzonderheden. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: www.smaak-schiedam.nl

 

 

 

 

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
010 452 65 55
jaapheeres@kettner.nl Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
Harmen Brink
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
010 452 65 55
harmenbrink@kettner.nl Meer informatie
Harmen Brink
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

OMSCHRIJVING

WONEN NAAR EIGEN S’MAAK!

De speelse vorm van s’MAAK zorgt voor veel variatie, bijzondere hoeken en buitenruimtes. Er zijn in totaal 79 woningen, onderverdeeld in 8 typen woningen; allemaal net net even anders. De één heeft een lang balkon op zuid, de ander een groot dakterras en weer een ander juist extra ruimte binnen. Je hebt het uitzicht voor het kiezen. Ga je voor een prachtige city view over het oude centrum? Kijk je liever uit op de Singel of ga je voor de urban vibes aan de kant van het station? Kies het woningtype naar jouw s’MAAK!

 

Bekijk de verschillende woningtypes hier!

Schiedam is één van de best bereikbare steden van de Randstad. En in s’MAAK woon je helemaal centraal, met het station, metro’s, trams en bussen om de hoek. En heb je af en toe een auto nodig? Neem dan één van de deelauto’s van s’MAAK. Parkeren kan voor de deur. Er zijn 22 parkeerplaatsen in de garage.

Het is het nieuwe gezicht van Schiedam. Een mooie, symbolische entree van de jeneverstad met haar kenmerkende hoge molens. Zowel de vorm van het gebouw, als de materialen en kleuren die gebruikt zijn voor de bouw, zijn geïnspireerd op de molens. Lees hier meer over de architectuur.

 

Met het oog op de toekomst is s’MAAK circulair en klimaat adaptief gebouwd. Met zonnepanelen wekt ze haar eigen groene energie op voor het gebruik van alle bewoners en zijn er car sharing plekken in en rond het gebouw. Ook de omgeving van het gebouw en het stationsplein worden letterlijk groener, door het aanleggen en aanplanten van borders.

De goed bewaarde geheimen van Schiedam worden door steeds meer mensen ontdekt. Jong en oud valt voor het kleinschalige, ons-kent-ons karakter van de binnenstad en de gezellige terrassen aan de Schie. En met de komst van vernieuwende ondernemers die hier hun authentieke bakkerij of modern gin-merk starten, wordt de stadscultuur rijker en neemt de populariteit van Schiedam steeds verder toe.

Schiedam staat bekend om haar jeneverproductie en hoge molens, die in de volksmond bekend staan als ‘de reuzen’. Al sinds de 18e eeuw wordt in de stad jenever gebrand. Toen er vanuit Frankrijk door de revolutie geen sterke drank naar Nederland kon komen, grepen de Schiedammers hun kans. De branderijen en distilleerderijen schoten uit de grond. Zij zijn nog steeds de trots van de stad samen met de acht historische molens die de stad nog rijk is.

Bekijk deze woning op Funda
Maatregelen Coronavirus
Lees hier onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.