CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Middelwatering-West

Valeriusrondeel 700 S

€ 985.000 v.o.n.
Oppervlakte 206m²
4 kamers
Bouwjaar 2024

Bouwnummer 64 is een van de twee waanzinnige penthouses op de 16e verdieping van De Hoge. Het luxe penthouse beschikt over 2 fijne balkons, beiden van circa 13 m2. Of het nu ochtend, middag of avond is, hier vind je altijd een plek om te genieten van de zon óf de schaduw. Zie de zon opkomen en weer ondergaan vanuit je eigen huis!

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De Penthouse – Type S

Bouwnummer 64 is een van de twee waanzinnige penthouses op de 16e verdieping van De Hoge. Het luxe penthouse beschikt over 2 fijne balkons, beiden van circa 13 m2. Of het nu ochtend, middag of avond is, hier vind je altijd een plek om te genieten van de zon óf de schaduw. Zie de zon opkomen en weer ondergaan vanuit je eigen huis!

Kom via de entree binnen in de hal, met afgesloten garderobe. Van hieruit loop je de living in met imposante raampartijen. De geweldige keuken met enorm kookeiland vormt het hart van dit penthouse. De ruimte heeft meerdere open verbindingen met de living en ook hier zorgen de raampartijen voor een prachtige lichtinval en mooi zicht naar buiten. Aan de rechterzijde van het penthouse vind je 3 royale slaapkamers. De master bedroom van maar liefst circa 26,8 m2 heeft een inloopkast van circa 15,8 m2. De 2 extra slaapkamers zijn circa 16,4 m2 en 13 m2 groot. De laatste grenst aan een van de balkons.

Het penthouse biedt meer dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld een home office, kinderkamers of juist indrukwekkende guest bedrooms te realiseren. Of misschien heb je wel hele andere woonwensen en ideeën? Kopers van het penthouse worden uitgenodigd om één dagdeel (op kosten van de ontwikkelaar) samen met de GROOSMAN architecten ideeën uit te werken in een schetsplattegrond. Gaaf toch? We vertellen er graag meer over in het verkoopgesprek.

—————
VERKOOP GESTART!

We zijn nu echt gestart met de verkoop van de 90 koopappartementen!
Dus vanaf nu kun je alle verkoopinformatie vinden op de projectwebsite: woneninblinq.nl.

Inschrijven kan alleen via de projectwebsite en kan dus vanaf nu.

Indien je bij de definitieve inschrijving aangeeft dat je een financiële verklaring hebt dan heb je een streepje voor bij de toewijzing. De financiële verklaring neem je mee naar het verkoopgesprek bij de makelaar. Heb je nog geen financiële verklaring? Neem dan bijvoorbeeld contact op met de financieel adviseurs van Woon Advies Groep. Zij helpen je graag verder: (010) 81 88 222 / woonadviesgroep.nl.

———————-

Belangrijke data:

– Verwachte start bouw: 1e kwartaal 2023
– Verwachte oplevering: 2024

———————-

Welkom bij Blinq. Hier lag bijna een halve eeuw zwembad De Blinkert, waar ontelbare Capellenaren en Rotterdammers hebben gezwommen. Binnenkort start er de bouw van een bijzonder project: 4 appartementsgebouwen – drie laag, één hoog –, in een uniek landschapsontwerp, met ‘groen’ in de hoofdrol. De vele, mooie herinneringen aan het zwembad worden op een creatieve manier levend gehouden. Wat te denken van een verdiept plein, dat bij piekbuien als waterberging fungeert en ‘Het Bad’ zal heten? Of van het hergebruik van de zwembadtrapjes en andere onderdelen? De architectuur is speels en persoonlijk. Ieder gebouw heeft zijn eigen karakter en is toch deel van een groter geheel. Net als jij: jij bent wie JIJ bent, maar je wilt actief deel uitmaken van de wereld om je heen.

Locatie
Blinq is gelegen in Capelle aan den IJssel, om precies te zijn aan de Valeriusrondeel, de voormalige locatie van zwembad de Blinkert. Woon je in Blinq, dan woon je vlakbij de uitvalswegen. De metro brengt je in no time in centrum Rotterdam. En de diverse winkelcentra ‘om de hoek’ zijn lekker makkelijk. Maar waar je écht van geniet, zijn die tientallen bomen in Blinq, waarin vogels hoopvol nestjes bouwen. Dat jij de reuring van de stad aan de ene kant hebt en de rust van de polder aan de andere. Jij geniet van de mooie bankjes, die hier in Blinq niet uitkijken op niks maar op een bloemenweide, of op een waterpartij met natuurlijke oevers. Vlinders, torretjes, een reiger die een visje verschalkt… Hoe fijn je het ook vindt om ‘stads’ te wonen, je wilt ‘groen’ om je heen. En die unieke mix is precies wat Blinq je biedt.
In Blinq combineer je het gevoel van privacy en veiligheid van wonen in een appartement, met ‘ouderwetse’ gemeenschapszin. In het ontwerp van Blinq is alles gericht op ontmoeten, verbinden en bewegen. Paden slingeren door glooiende gazons – kleedje, wijntje, boek mee en liggen. Op het plein – Het Bad – kunnen de kinderen veilig spelen, maar kan je ook van alles organiseren. Er komt zelfs een lage ‘tribune’, met een paar oude elementen uit het zwembad – leuk én duurzaam. Naast Het Bad verrijst het Paviljoen. Ook daar geldt: bewoners kunnen hier zelf invulling aan geven, van Repair Café tot een kinderverjaardag. En bewegen gaat in Blinq als vanzelf, of je nu even een rondje doet met de hond of jezelf afbeult op de bootcamproute. Her en der kom je langs de ‘frames’: open, houten en multifunctionele constructies.

Koopappartementen De Hoge en De Lage
In een van de lage gebouwen – De Lage, inderdaad, zoals vroeger de duikplank – vind je straks 25 koopappartementen, allemaal anders, allemaal licht en ruim. De Hoge – je snapt ‘m – biedt je de keuze uit 65 koopappartementen; stel je toch eens voor, dat uitzicht! Het koopprogramma biedt een mooi en gevarieerd aanbod; middelgrote tot ruime appartementen met royale buitenruimten en er zijn zelfs 2 luxe penthouses. Bovendien kun je altijd je auto kwijt want ieder koopappartement beschikt over minimaal 1 overdekte parkeerplaats.

BLINQ in samenwerking met: Van Wijnen – Gemeente Capelle aan den IJssel – Havensteder – Groosman – Echo en Kettner Makelaardij.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.