Taxaties.

Taxeren is een vak, wel degelijk.

ONAFHANKELIJKE REGISTER/NWWI TAXATEURS VOOR WONINGEN

Al ruim 40 jaar!

Een huis verkopen of kopen is een zaak van vertrouwen. Dat Kettner Makelaars (dé Taxateur in Rotterdam) dit vertrouwen alleszins waard is, bewijst wel het feit dat bijna geheel gewerkt wordt op recommandatie en dat taxaties worden uitgevoerd (ook NWWI een keurmerk voor kwaliteit en NHG) voor alle grote gerenommeerde hypotheekverstrekkers. Wij zijn er bijvoorbeeld trots op dat wij ons al jaren lang de huistaxateur mogen noemen van de grootste bank/verzekeraar in Nederland. En die eist kwaliteit!

 

 

Wie controleert of u wel een goede aankoop heeft gedaan?

Ook en vooral voor particulieren kunnen wij toegevoegde waarde hebben. Wij maken niet alleen een schriftelijk kil rapport, maar geven u graag mondeling die extra tip of toelichting, om uw beslissing bij aankoop of hypotheekaanvraag te vergemakkelijken:

– persoonlijk contact met de taxateur
– tips en advies hoe nu verder
– volledig objectief en onafhankelijk waarde oordeel

Ons taxatietarief is normaal, wij zijn geen prijsbrekers. Maar onze prestatie en kwaliteit zijn boven normaal. De opleiding, beëdiging conform de normen van het certificatieinstituut “Vastgoedcert” Register Makelaar en Taxateur (RMT) en het NVM-Iidmaatschap staan garant voor vakbekwaamheid.

Spoedtaxaties worden binnen 48 uur uitgevoerd.

Wel degelijk Kettner!

 

Tijd, kennis, aandacht én een 9,6 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.