ROTTERDAM

Liskwartier

Bergsingel 68 B

€ 500.000 k.k.
Oppervlakte 130m²
6 kamers
Bouwjaar 1927

Dit dubbel benedenhuis verdeeld over de begane grond en 1e verdieping met een achtertuin van maar liefst 16 meter diep is gelegen op één van de mooiste locaties van het geliefde Liskwartier in Rotterdam Noord.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De leukste woningen vind je bij Kettner Makelaars!

Wat een heerlijke plek en wat een mogelijkheden biedt deze woning.
Dit dubbel benedenhuis verdeeld over de begane grond en 1e verdieping met een achtertuin van maar liefst 16 meter diep is gelegen op één van de mooiste locaties van het geliefde Liskwartier in Rotterdam Noord.
De woning verdient een renovatie- en moderniseringslag maar wordt wel al volledig voorzien van kunststofkozijnen met HR++ beglazing opgeleverd. De scherpe prijsstelling biedt de ideale mogelijkheid om deze woning geheel naar eigen wens af te werken en in te richten.

Aan één van de meest karakteristieke stadssingels is het rustig wonen, in het groen maar te midden van alle denkbare stedelijke voorzieningen.
Een keur aan toko’s, designwinkeltjes uitstekende restaurants en cafe’s binnen handbereik. De Hofbogen, het Noordplein & de Zwaanshals, Het Vroesenpark, het Kralingse Bos en de Plas zijn allen in de buurt gelegen. Het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station, Station Noord en de Randstad Rail) en de uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn binnen enkele fiets- en autominuten bereikbaar.

What a wonderful place and what possibilities this house offers.
This double ground floor house spread over the ground floor and 1st floor with a backyard of no less than 16 meters deep is located in one of the most beautiful locations in the popular Liskwartier in North Rotterdam.
The house requires renovation and modernization, but is already fully equipped with plastic frames with HR++ glazing. The competitive pricing offers the ideal opportunity to finish and furnish this home entirely according to your own wishes.

It is quiet living on one of the most characteristic city canals, in the green but surrounded by all conceivable urban facilities.
A variety of shops, designer shops, excellent restaurants and cafes within easy reach. The Hofbogen, the Noordplein & the Zwaanshals, the Vroesenpark, the Kralingse Bos and the Plas are all located nearby. The city center, public transport (tram, bus, train; Central Station, North Station and the Randstad Rail) and the highways A13, A16 and A20 can be reached within a few minutes by bike or car.

Begane grond:
Entree, tochtportaal, hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.
Gang met bergkast onder de trap, royale toiletruimte met inloopdouche en aan het einde van de gang, de keuken met toegang tot de diepe achtertuin gelegen op het oosten.
De eenvoudig ingerichte keuken ca. 3.60 x 1.87 m. is in wandopstelling en voorzien van een vaatwasser en gaskookplaat met afzuigkap.
Aan de voor- en achterzijde bevindt zich een zeer ruime kamer, resp. ca. 6.38 x 3.20 m. en ca. 6.76 x 3.20 m.) die door middel van het verwijderen van de tussenliggende wand kunnen worden samengevoegd tot een prachtige doorzonwoonkamer. Beide kamers hebben grote kunststof raampartijen en een verlaagd plafond met sierbalken.
Onder het verlaagd plafond tref je de originele ornamenten plafonds nog met omlijsting. Bij verwijdering van de verlaging is de plafondhoogte ca. 3.12!
In hal, gang en keuken is de vloer voorzien van plavuizen, in de voor- en achterkamer ligt er laminaat op de vloer.

1e verdieping:
Overloop af te sluiten met een schuifdeur en een separate toiletruimte.
De gedeeltelijk betegelde badkamer is gelegen aan de achterzijde, afmeting ca. 3.05 x 1.97 m., ingericht met een ligbad en wastafel.
Slaapkamer 1: afmeting ca. 4.19 x 3.23 m., gelegen aan de achterzijde met vaste inbouwkast en toegang tot het balkon. Fraai detail is het originele plafond in deze ruimte voorzien van ornament en omlijsting.
Tussenkamer: afmeting ca. 3.36 x 3.23 m., in gebruik geweest als kledingkamer en opslag.
Deze kamer zou overigens ook uitstekend ingericht kunnen worden als badkamer. De ruimte van de huidige badkamer zou dan een extra slaapkamer kunnen worden.
Slaapkamer 2: afmeting ca. 4.86 x 3.26 m., gelegen aan de voorzijde. Heerlijk lichte kamer met fraai uitzicht op groen en de singel.
Slaapkamer 3: afmeting ca. 2.90 x 1.96 m., eveneens gelegen aan de voorzijde. Een ideale ruimte om in te richten als thuiswerkplek.
De houten kozijnen aan de achterzijde met enkel glas worden binnenkort nog vervangen door kunststofkozijnen met dubbel glas en twee openslaande deuren naar het balkon.
Op het balkon vinden we de opstelplaats van de c.v.-ketel, Intergas HR eco, uit 2022.

Bijzonderheden:
Royaal dubbel benedenhuis met diepe achtertuin op het oosten. In de tuin staat een enorme schuur, een ideale klus of atelierruimte. Of een perfecte plek om een fraaie overkapping met buitenkeuken te realiseren.
Verwarming en warmwater door middel van c.v.-ketel, intergas uit 2022
Binnenkort volledig voorzien van dubbele beglazing HR++ in kunststof kozijen, energielabel B.
In de koopovereenkomst zal een ‘as is where is’ clausule worden opgenomen.
Het appartement is gelegen in een beschermd stadsgezicht.
De VvE is recentelijk opgericht, maandelijkse bijdrage van € 50,-.
Deze woning biedt enorm veel mogelijkheden.
Bouwjaar ca. 1927. Eigen grond. Woonoppervlakte ca. 130 m². Inhoud ca. 482 m³.

Oplevering: in overleg (kan snel)

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kettner Makelaardij o.g. B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.