ROTTERDAM

Kralingen

Drs. P-kade 2

€ 1.500.000 v.o.n.
Oppervlakte 233m²
6 kamers
Bouwjaar 2024

Wonen op een riante kavel met vrij zicht op de vijver en de groen aangelegde oevers… laat je verleiden door dit unieke Herenhuis met twee erkers en een trapje naar de statige voordeur. Van welke kant je dit huis ook bekijkt, overal…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

Bouwnummer 138 Woon-/werkwoning

– € 1.500.000,- v.o.n.
– woonoppervlakte: 233 m²
– 4 woonlagen
– 7 kamerwoning
– Eigen grond: ca. 210 m2

Wonen en werken combineren zonder dat het elkaar in de weg zit. Dat is wat dit fantastische hoekpand aan de Boezem te bieden heeft. De volledige begane grond is te gebruiken als bedrijfsruimte, voorzien van eigen entree én fijne plek om buiten te lunchen. Of ga jij voor wonen XL en wordt de begane grond geen werkruimte, maar een grootse, gezellige
leefkeuken met indrukwekkend uitzicht op de omgeving. De totale woonoppervlakte van 233 m² biedt alle ruimte om je fantasie de vrije loop te laten. Rondom de Woon-werkwoning is een grote tuin.
Via de stalen trap bereik je buitenom direct de 1e verdieping. Uiteraard kun je ook via de hoofdentree direct naar de 1e verdieping. Eenmaal boven geniet je van het uitzicht en het licht. Dat is het voordeel van wonen op de verdieping. Én niemand kijkt naar binnen, dus optimale privacy. Op de 2e en 3e verdieping zijn vier ruime slaapkamers met mooie raampartijen. Een van de kamers heeft ook een eigen balkon.

Ga naar de projectwebsite nieuwkralingen.nl of bel ons voor de beschikbare woningen.

Ondanks dat Kettner Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.