ROTTERDAM

Kralingen

Drs. P-kade 9

€ 1.195.000 v.o.n.
Oppervlakte 215m²
7 kamers
Bouwjaar 2024

Direct aan de Boezem staan 4 Herenhuizen XL met een woonoppervlakte van 215 tot 228 m². Dit type Herenhuis biedt volop ruimte en heeft een glazen achterpui over twee verdiepingen! De Herenhuizen XL vallen op door hun charmante gebogen ramen, het trapje …

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

Bouwnummer 131 Herenhuis XL.

– € 1.195.000,- v.o.n.
– woonoppervlakte: 215 m²
– 4 woonlagen
– 7 kamerwoning
– 2 luxe badkamers
– eigen grond

Direct aan de Boezem staan 4 Herenhuizen XL met een woonoppervlakte van 215 tot 228 m². Dit type Herenhuis biedt volop ruimte en heeft een glazen achterpui over twee verdiepingen! De Herenhuizen XL vallen op door hun charmante gebogen ramen, het trapje naar de dubbele entreedeur en het verfijnde hekwerk van het Franse balkon.

In dit Herenhuis komen opvallend veel Nieuw Kralingen-essenties terug. Van de charmante vestibule tot de hoge plafonds. Door de verdiepingshoge glazen achterpui over twee verdiepingen vervagen grenzen tussen tuin en huis. Alsof je buiten staat te koken. En wil je nóg meer leefruimte? Dan is het mogelijk de achtergevel met 2,4 meter uit te breiden zowel over de begane grond en de 1e verdieping.

Aan de Boezem II | 36 luxe woningen in Nieuw Kralingen, Rotterdam. Met een woonoppervlak van 91 tot 233 m² en riante tuinen. Nieuw Kralingen is de nieuwste wijk van Rotterdam met een unieke ligging aan de Kralingse Plas en het Kralingse Bos én op fietsafstand van het centrum.

Ga naar de projectwebsite nieuwkralingen.nl of bel ons voor de beschikbare woningen.

Ondanks dat Kettner Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,6 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.