Rotterdam-West

95 woningen (Lloydkade / Kratonkade / Loods Borneo / Loods Bali)

€ 347.500 v.o.n.
3 tot 6 Kamers
Bouwjaar 2021

NÚ IN VERKOOP

WATERFRONT – EDEN DISTRICT  
ALLE INFORMATIE OP DE PROJECT WEBSITE: WWW.EDENDISTRICT.NL 

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Makelaar - Taxateur/ Partner
Ivo van Wylick
Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Makelaar - Taxateur/ Partner

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

OMSCHRIJVING

 

THE LLOYDPIER
Verscholen aan de historische Lloydpier, tussen de Kraton- en Lloydkade ligt Eden District. Tussen Loods Borneo en Bali. Daar waar de boten naar Indië ooit vertrokken. Hier vind je, tussen stoere en ruige gevels, een comfortabele binnentuin.Het uitzicht over het water is haast onstedelijk. Het licht en de ruimte ook. Toch is het centrum, met zijn eigentijdse hangouts, restaurants, sport- en kinderopvang-mogelijkheden dichtbij. Lopend, met de metro of watertaxi ben je in no time waar je wilt zijn. Je fiets kan in de berging. Er is plek voor één of meer eigen auto’s maar delen is ook mogelijk. EEN WINNENDE COMBINATIE

In februari 2018 won projectontwikkelaar Blauwhoed de tender voor Lloydpier- Blok C. Voor dit vernieuwende plan is samengewerkt met aannemer Stebru, Buro Bouwfysica en de samenwerkende architecten: Arons en Gelauff en ArchitectuurMAKEN. Bureau HOSPER gaf als landschapsarchitect vorm aan de gezamenlijke binnentuin. In december 2018 start de verkoop. De aanvang bouw staat gepland rond de zomer van 2019.

EDEN DISTRICT MAKEN WE SAMEN
Bouwen aan een verrassende buurt kan niet zonder de inbreng van toekomstige bewoners. Blauwhoed brengt ideeën, wensen en verlangens naar boven. We verbinden ze met elkaar en integreren ze in de mogelijkheden. Zo ontstaat de meest ultieme leefomgeving. We noemen dit co-creatie.

TWO-FLOOR APARTMENTS
Wonen aan één van de levendige kades. Royaal voor gezinnen. Inspirerend om in te werken. Meer of minder slaapkamers? Een vide? Door de diversiteit aan plattegronden is er voor ieder wat wils. Alle woningen hebben verrassende buitenruimtes. Een eigentijdse vide, loggia of dubbelhoge buitenruimte bijvoorbeeld.

APARTMENTS
Breed en licht wonen aan het water. De zonnige apartments zijn uitgelezen royaal en flexibel in te delen. Buiten is de wind niet langer spelbreker van de zon, dankzij speciale windluwe gevels. De hoger gelegen apartments maken deel uit van het groene daklandschap met ruime terrassen. Met verschillende typen is er ruime keuze!

GATE HOUSES
Twee kavels, boven de poort naar de binnentuin, bedoeld voor twee waanzinnige gate houses. De basis is jouw wensenlijst. Samen met de architect ontwerp je jouw eigen droomwoning. Alleen de hoofdvorm en hoogte staat vast. De indeling en de materialen zijn afhankelijk van je wensenlijst. De gevel mag er best uitspringen. Persoonlijker wordt het niet.

TOWN HOUSES
Aan Loods Borneo en Loods Bali komen ongekend ruime town houses met drie tot vijf woonlagen. Elk met een eigen voor- en achtertuin én sommige zelfs met zonneterras on top. Toch is elk town house verrassend anders. De speciaal ontworpen ‘Maasramen’ bieden een onverwacht zicht op het water. Vanuit de eigen achtertuin lopen de kinderen, al spelend de gezamenlijke binnentuin in.

LOFT APARTMENTS
De lichte loft apartments aan de Kratonkade kijken uit over de Schiehaven. Er zijn zeven verschillende typen. Om uitgebreid te wonen of om te combineren met je werk. De overeenkomst? Allemaal zijn ze licht en zonnig. Met royale buitenruimten en beschutte loggia’s.

ROOFTOP VILLA’S
On top of it all liggen misschien wel de drie creatiefste kavels van Rotterdam. Bedoeld voor eigenzinnige rooftop villa’s. Voor toekomstige bewoners met een geheel eigen kijk op wonen. Uiteraard zijn er kaders, maar zowel binnen als
buiten is van alles mogelijk om je woning naar eigen wens in te delen. Binnen wacht de unieke uitdaging van een plattegrond die niet eerder bedacht is.

AFWERKING
Met een gerust hart kunnen wonen. Wetende dat de makers aan alles hebben gedacht.

AANGENAAM
Je woning is optimaal beschut tegen wind en hoogstaande zon. Topkoeling wordt gecombineerd met stadsverwarming. Zo is de temperatuur in je woning altijd aangenaam.

SMART
Een slimme thermostaat, rookmelder en stopcontacten met USB aansluiting behoren tot de standaarduitrusting net als de LED buitenverlichting en een bewegingssensor op het toilet. De entreedeuren van de appartementengebouwen open je met je smartphone.

STRAK
Het moderne badkamerconcept bestaat uit een combinatie van eerste klas sanitair en tegelwerk.

SUSTAINABLE & CIRCULAIR
De woningen zijn gasloos. Gekozen is voor hoogwaardige, bij voorkeur natuurlijke materialen met lange levensduur. Waar mogelijk zelfs gerecycled. Binnen de robuuste constructies is nog veel flexibiliteit.

GPR score = 8+
GPR is een digitaal instrument om de duurzaamheid van een gebouw in kaart te brengen met een rapportcijfers voor de thema’s energie, milieu en gezondheid. Eden District scoort erg goed op de onderdelen energie en gezondheid.

EPC score = 0
De EPC (Energie Prestatie Coëfficient) geeft aan hoe energiezuining een nieuwbouwwoning is en wordt berekend aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie.

NATUURINCLUSIEVE BINNENTUIN
De flexibiliteit van de natuur als voorbeeld; nauwelijke verharding, waterberging en infiltratiekratten, nestgelegenheid voor vogels en insecten, groene dakterrassen, patio’s en daktuinen, vogel-, vlinder- en bijvriendelijke blomen en struiken en natuurlijk spelen.

CIRCULAIR BOUWEN
Minder puin op de afvalberg; bakstenen van gerecycled materiaal, gerecycled koper als afwerking voor de gevel, waar mogelijk hergebruik van materialen, flexibele loftprincipes.

ENERGIEDAK
Leven van wind en zon, Powernest combineert zon en wind als energiebron, PV-panelen op de hoogste daken, koeling door innovatief warmte-koude opslagsysteem (gecombineerd me stadsverwarming).

PARKING INCLUDED
(Deel)auto’s. Rondom de wortels van de oude platanen liggen 103 ondergrondse parkeerplaatsen. Gelijkvloers, veilig en uit het zicht. De in- en uitgang is aan Loods Borneo. Vanuit elke hoek leidt een trappenhuis naar jouw woning. Op drie plekken is een lift aanwezig. Aan Loods Bali is een extra uitgang voor voetgangers. Alle woningen beschikken automatisch over een eigen parkeerplaats. Bij de drie rooftop villa’s en bij negen extra luxe woningen zijn twee parkeerplaatsen inbegrepen. De town houses aan Loods Borneo hebben een eigen drive-ingarage met ruimte voor eventueel twee auto’s en directe toegang tot de woning. In de parkeergarage zijn twee plaatsen gereserveerd voor deelauto’s. Deze auto’s zijn 24/7 beschikbaar en worden door Juuve gefaciliteerd.

FIETSEN
De fiets pakken is gemakkelijk. Dichtbij alle vier de toegangspoorten

 

INSCHRIJVEN:

PROJECT WEBSITE: WWW.EDENDISTRICT.NL

 

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project Eden District. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk deze woning op Funda
Gratis verkoopadvies!
Klik hier voor een gratis waardebepaling van uw woning.