ROTTERDAM

Coolhaveneiland

Kratonkade 528

€ 695.000 k.k.
Oppervlakte 121m²
4 kamers
Bouwjaar 2022

Dit moderne 4-kamer hoekappartement is gelegen op de 7e verdieping van een jong appartementencomplex op de Lloyd Pier, met een zonnig terras, eigen berging, eigen parkeerplaats en gezamenlijke binnentuin. Drie heerlijke slaapkamers, een moderne badkamer, luxe keuken en een lichte ruime woonkamer met aan d…

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De mooiste huizen vind je bij Kettner Makelaars!

Wijk: Lloydkwartier

Wat een tof uitzicht!!
Dit moderne 4-kamer hoekappartement is gelegen op de 7e verdieping van een jong appartementencomplex op de Lloyd Pier, met een zonnig terras, eigen berging, eigen parkeerplaats en gezamenlijke binnentuin. Drie heerlijke slaapkamers, een moderne badkamer, luxe keuken en een lichte ruime woonkamer met aan drie zijden grote raampartijen die het mooiste uitzicht bieden op de levendige en waterrijke omgeving, de Schiehaven en de Nieuwe Maas!
Gelegen op eigen grond en zeer energiezuinig A+

Het Lloydkwartier
De Lloydpier en naastgelegen Müllerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier.
Een veilige buurt nabij het centrum van Rotterdam met een grote diversiteit aan bewoners en zonder sociale woningbouw. Een mix van oud/jong, met en zonder kids, gewoon een rustige en prettige locatie om te wonen. Alle praktische dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt aanwezig, zoals een Albert Heijn en Etos, cafés en restaurantjes, sportschool, goed aangeschreven basisschool, BSO en ook een kinderopvang. Ook kent de wijk een hotel en een theater. Je woont op loopafstand van de Nieuwe Binnenweg en het Park bij de Euromast; op de fiets ben je in no-time in het centrum, bij theater en musea, Katendrecht of Hotel New York. Metro, tram en watertaxi vind je om de hoek en je bent 7 autominuten verwijderd van de Ring Rotterdam.
Kortom: Een uitstekende plek om te wonen, werken, uit te gaan en te ontspannen.

Energiezuinig
Dit jonge complex, Eden District, is volledig gasloos. De woning is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Vanuit de woning kunt u genieten van een rustgevend uitzicht over de Schiehaven en de nieuw Maas. Er is goed nagedacht om het complex milieubewust te kunnen realiseren. De windturbines (geluidloos), zonnepanelen en groene daken dragen hier aan bij. De gezamenlijke binnentuin waarbij de bomen en planten de ruimte hebben om te wortelen maakt het een fijne plek om te ontspannen.

What a great view!!
This modern 4-room corner apartment is located on the 7th floor of a young apartment complex on the Lloyd Pier, with a sunny terrace, private storage room, private parking space and shared courtyard. Three lovely bedrooms, a modern bathroom, luxury kitchen and a bright, spacious living room with large windows on three sides that offer the most beautiful view of the lively and water-rich area, the Schiehaven and the Nieuwe Maas!
Located on private land and very energy efficient A+

The Lloyd Quarter
The Lloydpier and adjacent Müllerpier together form one of the most water-rich neighborhoods in the center of Rotterdam: the Lloydkwartier.
A safe neighborhood near the center of Rotterdam with a great diversity of residents and without social housing. A mix of old/young, with and without kids, just a quiet and pleasant location to live. All practical daily facilities are available nearby, such as an Albert Heijn and Etos, cafes and restaurants, gym, well-regarded primary school, after-school care and also a childcare center. The district also has a hotel and a theater. You live within walking distance of the Nieuwe Binnenweg and the Park at the Euromast; By bike you can be in the center in no time, at the theater and museums, Katendrecht or Hotel New York. Metro, tram and water taxi are around the corner and you are 7 minutes by car from the Ring Rotterdam.
In short: An excellent place to live, work, go out and relax.

Energy efficient
This young complex, Eden District, is completely gas-free. The house is fully equipped with underfloor heating and underfloor cooling. From the house you can enjoy a relaxing view over the Schiehaven and the Nieuw Maas. A lot of thought has gone into making the complex environmentally conscious. The wind turbines (silent), solar panels and green roofs contribute to this. The shared courtyard where the trees and plants have room to grow makes it a nice place to relax.

Begane grond:
Representatieve afgesloten centrale entree met bellentableau, postvakken en lift. In de onderbouw zijn de bergingen en de parkeerplaatsen gelegen.

7e verdieping:
Entree, hal, gang met toegang tot alle vertrekken.
Bij binnenkomst de meterkasten, een modern ingerichte toiletruimte en inpandige bergruimte met aansluiting voor wasmachine, droger en WTW installatie.

Aan het einde van de gang de modern ingerichte open keuken in wandopstelling, afmeting ca. 2.87 x 5.15 m. De op maat gemaakte keuken is voorzien van een extra diep, kras- en hittebestendig Fenix/multiplex werkblad gecombineerd met Forbo desktop/multiplex kastfronten, ingericht met een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelunit, Quooker, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Strak, sterk, praktisch, eigentijds en duurzaam!
Vanuit de keuken toegang tot het zonnige terras gelegen op het zuiden met prachtig zicht op de binnentuin en de nieuwe Maas. Fraai zijn de raampartijen van vloer tot plafond en dubbele openslaande deuren naar het balkon.
De riante living is op de hoek gesitueerd met aan drie zijden enorme raampartijen die naast heel veel licht, zicht bieden op de voortdurend veranderende wolkenpartijen, de speling van de zon op het water en op de langstrekkende scheepvaart over de Maas. Kortom een fascinerend schouwspel dat blijft boeien! Ook vanuit de living dubbele openslaande deuren naar het terras.
Strak afgewerkte wanden en plafond gecombineerd met duurzame vloerbedekking gemaakt van maisvezel in lichte kleurstelling

Terug de gang in treffen we de modern ingerichte badkamer, afmeting ca. 2.4 x 2.4 m., met groot ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel met spiegel en verlichting.
De drie slaapkamers zijn gesitueerd aan de binnentuin/maaszijde, alle drie voorzien van vloerbedekking en te openen draai/kiep ramen.
Slaapkamer 1: afmeting ca. 3.45 x 5.15 m., royale lichte kamer met behang op de wanden.
Slaapkamer 2: afmeting ca. 3.45 x 2.52 m., heerlijke lichte kamer.
Slaapkamer 3: afmeting ca. 3.45 x 2.52 m., gelijk aan slaapkamer 2.
De gang, kastruimtes, toilet, keuken en badkamer zijn voorzien van een epoxy gietvloer in dezelfde lichte kleurstelling als de vloerbedekking in de overige ruimtes.

Bijzonderheden:
Zeer fraai gelegen in waterrijke omgeving, rustig wonen maar nabij alle denkbare voorzieningen.

Warmwater en verwarming middels stadsverwarming.
Vloerverwarming en vloerkoeling, volledige isolatie en HR++ beglazing.
Energielabel A+

Woningborg Nieuwbouw Garantie van toepassing.

Actieve VvE, bijdrage: € 250,49 per maand, dit is inclusief verzekeringen en reserveringen groot onderhoud.

Eigen berging in de kelder voorzien van elektra ca. 6 m².
Fietsen zijn te stallen in de daarvoor gerealiseerde fietsenstallingen op de begane grond.
Er is in de toekomst, de mogelijkheid om gebruik te maken van twee elektrische deelauto’s.

Privé parkeerplaats in de parkeerkelder, verplicht af te nemen, vraagprijs is € 35.000,- kosten koper.

Woonoppervlakte ca. 121 m2, inhoud ca. 389 m3. Bouwjaar 2022, eigen grond.

Oplevering in overleg

Bezichtigen?
Heb je interesse in deze bijzondere woning? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kettner Makelaardij o.g. B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.