Kralingen

Kralingse Bos Plas Rotterdam

€ 800.000 v.o.n.
Bouwjaar 2021/2022/2023/2024 ev

BIJ WATER, BOS EN STAD

Nieuw Kralingen grenst direct aan het Kralingse Bos en Plas. Lekker ontspannen wonen met de levendige binnenstad op fietsafstand. Openbaar vervoer, scholen, winkels, horeca en de golfbaan vind je allemaal heel dichtbij. Waar – binnen de ring van Rotterdam – zijn dit soort plekken nog te vinden?
Aan de Boezem in Nieuw Kralingen is het eerste deelgebied dat in verkoop is. Dit deelgebied ligt tussen het water van de Boezem en één van de sfeervolle straatjes, waarvandaan je zo naar de sportvelden, de haven, de Kralingse Plas en het Kralingse bos loopt. In totaal bestaat Aan de Boezem uit 43 unieke eengezinswoningen, verdeeld in 8 verschillende woningtypes met verschillende architectuurstijlen.
Meer informatie: Ga direct naar de projectsite: https://www.nieuwkralingen.nl/

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar - Taxateur/ Partner
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
010 452 65 55
jaapheeres@kettner.nl Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
Harmen Brink
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur
010 452 65 55
harmenbrink@kettner.nl Meer informatie
Harmen Brink
Kandidaat Register Makelaar - Taxateur

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

OMSCHRIJVING

Vanuit de voortuin loop je direct naar de plas

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Stijlvol, geïnspireerd op Kralingen, zonder een kopie te willen zijn. Hier wonen betekent verbonden zijn met de stad én de natuur. Vanuit je voortuin loop je straks direct het bos in of fiets je in 10 minuten bijvoorbeeld naar de Meent voor een heerlijke kop koffie.

Mede dankzij de stedenbouwkundige visie van ontwerper Adriaan Geuze en vier gerenommeerde architecten onderscheidt Nieuw Kralingen zich. Zorgvuldige ‘gecomponeerde’ straten, verschillende woonsferen, opvallende woningen en volop groen geven Nieuw Kralingen een romantisch karakter met een warme touch. Een luxe wijk die vanzelfsprekend aanvoelt en waarin je snel je weg vindt. Alsof het nooit anders is geweest

Planning Nieuw Kralingen

Over een aantal jaar telt Nieuw Kralingen zo’n 800 woningen en diverse voorzieningen. Deze worden gefaseerd verkocht, verhuurd en gebouwd. In 2020 leggen we het fundament van de wijk door het stedenbouwkundig plan tot in detail uit te werken. Hierbij ligt het accent op de eerste 400 woningen variërend van appartementen tot eengezinswoningen en vrij kavels. De inschrijving voor de eerste 43 woningen heeft plaatsgevonden (mei 2021). Later dit jaar zullen we starten met de volgende fase met vergelijkbare en nieuwe type woningen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Bekijk deze woning op Funda
Maatregelen Coronavirus
Lees hier onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.