Rotterdam

Kralingen

Nieuw Kralingen

€ 457.500 v.o.n.
16 appartementen
Bouwjaar 2025

Deelgebied Op de kop van de Avenue II is van start gegaan met het appartementengebouw. Het ligt direct aan en letterlijk op de kop van de nieuwe, groene en brede Avenue. Wonen op de eerste rang. Over de Avenue wandel je binnen 5 minuten naar de sportvelden, de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

De Avenue als hart van de wijk 

“Een laan wordt alleen maar mooi als je ook leuke zijstraten hebt. Dan wordt de laan het hart van de wijk. Zo is het in nieuw Kralingen. Er komen allerlei mooie straten uit op de Avenue en ook de centrale waterpartij en een belangrijke fietsroute doorkruist het. Door het knikken van de Avenue en de straten die op de laan aanhaken, ontstaan er mooie plekken voor opvallende hoekpanden. Dat heeft een wijk nodig.” – Adriaan Geuze (stedenbouwkundige West8).

Appartementen 

Je woont letterlijk op de kop van de Avenue als je kiest voor een appartement in dit charmante gebouw met typisch Nieuw Kralingse kenmerken, zoals hoogwaardige materialen en oog voor detaillering.

Het gebouw met slechts 4 woonlagen biedt ruimte aan in totaal 16 appartementen. Stap jij dadelijk je appartement uit en wandel je over de mooie Avenue in een paar minuten naar de Kralingse Plas?

Begane Grond Appartementen (Bouwnummers: 387, 391, 395 en 399) 

Deze 4 appartementen mét achtertuin liggen iets verhoogd ten opzichte van de straat, waardoor je meer privacy in huis hebt en net wat vrijer uitkijkt. Het trapje voor de deur sluit aan op de living. Zet de deur lekker open en geniet van het leven op straat. Je kunt ook nog een bankje voor je deur zetten. Deze zogenaamde ‘Delftse stoep’ is het verlengstuk van jouw thuis. De voorzijde van het appartementengebouw ligt op het zuiden waardoor je hier de hele dag heerlijk van het zonnetje kunt genieten. De indeling van deze woning is praktisch en sfeervol. Aan de voorkant bevindt zich de living met grote ramen, de keuken vormt het hart van het huis en aan de achterzijde is een eetkamer gemaakt. Verder heb je 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging.

-Driekamer begane grond appartement

-Woonoppervlakte: 65 m2

-Luxe afwerking met badkamer, toilet en complete keuken

-Ruime achtertuin

-Delftse stoep Avenuezijde, op het zuiden

-Duurzaam appartement met lage energielasten, door individuele warmtepomp

 

‘Wat een heerlijk appartement. ’s Ochtends tuinieren, ’s middags op mijn bankje voor de deur, inclusief uitzicht over de mooie Avenue.’

 

Verdiepingsappartementen 

Deze 12 appartementen hebben iets heel bijzonders te bieden. Via de grote ramen en de inpandige loggia kijk je schitterend uit over de Avenue van Nieuw Kralingen. De appartementen op de verdieping zijn bereikbaar via een portiekdeur aan de straat. Met de trap kom je bij je verdieping. Houdt er wel rekening mee dat er geen lift in het gebouw aanwezig is. Binnen in je nieuwe appartement is het volop genieten. De ramen zijn groot en het licht komt aan beiden kanten binnen. Daardoor lijken de ruimtes nog groter. Dit appartement heeft 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, ene apart toilet en een berging waar je de wasmachine en droger in kwijt kunt. Vanaf je loggia geniet je met volop privacy van het mooie uitzicht en de zon.

-Drie kamers (2 slaapkamers)

-Woonoppervlakte: 65 – 66 m2

-Luxe afwerking met badkamer, toilet en complete keuken

-Balkon/loggia op het zuiden

-Duurzaam appartement met lage energielasten, door individuele warmtepomp

‘Warme croissantjes en verse koffie met uitzicht. Laat het weekend maar beginnen!’

 

———– 

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: Nieuwkralingen.nl

Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen: 010 4526555

 

 

Bekijk de projectpagina

Tijd, kennis, aandacht én een 9,6 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.