CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Middelwatering-West

P C Boutenssingel 3 R

€ 649.500 v.o.n.
Oppervlakte 136m²
4 kamers
Bouwjaar 2024

Fraai uitzicht (zie de uitzichtfoto), zeer licht en zonnig (gelegen op het zuiden/zuidwesten). Inclusief 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage.

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
010 452 65 55
[email protected] Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
[email protected] Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

BOUW IS GESTART!

Type R: ruim 136m2.

Fraai uitzicht (zie de uitzichtfoto), zeer licht en zonnig (gelegen op het zuiden/zuidwesten). Inclusief 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage.

Dit type is op meerdere etages beschikbaar: 9e – 10e – 11e – 12e en 14e.

Op zoek naar een ruim appartement met 3 slaapkamers in een groene omgeving? Met een woonoppervlak van ruim 136 m2 en een zonnig balkon weet type R te verleiden! Kom binnen en geniet. De hal heeft 2 bergruimtes. Ideaal bijvoorbeeld als opstelplaats voor de wasmachine, maar ook om direct je jas kwijt te kunnen zodra je binnenkomt. Loop je een stukje verder, dan kom je bij de 2 slaapkamers van circa 15 m2 en 9,6 m2. De 3e slaapkamer is de master bedroom met de badkamer en suite. Deze slaapkamer is circa 26,3 m2 en leent zich perfect om optioneel een inloopkast te realiseren. Vanuit zowel de master bedroom als de hal kom je in de woonkamer. Wat een fijn verlichte ruimte is dit door de verdiepingshoge raampartijen, en wat een zee van ruimte! Hier creëer je met gemak een fijne werkplek, zithoek én een droomkeuken met vrijstaand kookeiland. Schuif aan met een drankje en kijk uit op de grote buitenruimte van circa 13 m2 en gelegen op het zonnige zuidwesten. Het balkon kun je in dit type ook dichtzetten met de glazen schuifdelen. Optimaal genieten van het buitengevoel dus, ook wanneer het even minder lekker weer is!

Kijk op de projectwebsite voor de laatste 10 beschikbare woningen. Hier vind je ook alle verkoopinformatie: woneninblinq.nl.

———————-

Belangrijke data:

– Bouw is gestart.
– Verwachte oplevering: 4 kwartaal 2024

De mooiste nieuwbouw vind je bij Kettner Makelaars !

———————-

Welkom bij Blinq. Hier lag bijna een halve eeuw zwembad De Blinkert, waar ontelbare Capellenaren en Rotterdammers hebben gezwommen. Binnenkort start er de bouw van een bijzonder project: 4 appartementsgebouwen – drie laag, één hoog –, in een uniek landschapsontwerp, met ‘groen’ in de hoofdrol. De vele, mooie herinneringen aan het zwembad worden op een creatieve manier levend gehouden. Wat te denken van een verdiept plein, dat bij piekbuien als waterberging fungeert en ‘Het Bad’ zal heten? Of van het hergebruik van de zwembadtrapjes en andere onderdelen? De architectuur is speels en persoonlijk. Ieder gebouw heeft zijn eigen karakter en is toch deel van een groter geheel. Net als jij: jij bent wie JIJ bent, maar je wilt actief deel uitmaken van de wereld om je heen.

Locatie
Blinq is gelegen in Capelle aan den IJssel, om precies te zijn aan de Valeriusrondeel, de voormalige locatie van zwembad de Blinkert. Woon je in Blinq, dan woon je vlakbij de uitvalswegen. De metro brengt je in no time in centrum Rotterdam. En de diverse winkelcentra ‘om de hoek’ zijn lekker makkelijk. Maar waar je écht van geniet, zijn die tientallen bomen in Blinq, waarin vogels hoopvol nestjes bouwen. Dat jij de reuring van de stad aan de ene kant hebt en de rust van de polder aan de andere. Jij geniet van de mooie bankjes, die hier in Blinq niet uitkijken op niks maar op een bloemenweide, of op een waterpartij met natuurlijke oevers. Vlinders, torretjes, een reiger die een visje verschalkt… Hoe fijn je het ook vindt om ‘stads’ te wonen, je wilt ‘groen’ om je heen. En die unieke mix is precies wat Blinq je biedt.

In Blinq combineer je het gevoel van privacy en veiligheid van wonen in een appartement, met ‘ouderwetse’ gemeenschapszin. In het ontwerp van Blinq is alles gericht op ontmoeten, verbinden en bewegen. Paden slingeren door glooiende gazons – kleedje, wijntje, boek mee en liggen. Op het plein – Het Bad – kunnen de kinderen veilig spelen, maar kan je ook van alles organiseren. Er komt zelfs een lage ‘tribune’, met een paar oude elementen uit het zwembad – leuk én duurzaam. Naast Het Bad verrijst het Paviljoen. Ook daar geldt: bewoners kunnen hier zelf invulling aan geven, van Repair Café tot een kinderverjaardag. En bewegen gaat in Blinq als vanzelf, of je nu even een rondje doet met de hond of jezelf afbeult op de bootcamproute. Her en der kom je langs de ‘frames’: open, houten en multifunctionele constructies.

BLINQ in samenwerking met: Van Wijnen – Gemeente Capelle aan den IJssel – Havensteder – Groosman – Echo en Kettner Makelaars.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.