Rotterdam

Lloydkwartier

SAWA Lloydpier

€ 500.000 v.o.n.
109 woningen
Bouwjaar 2020/2021

Het gezondste gebouw van Nederland!

Deel deze woning

Interesse?

Reageer nu.

Wij helpen u graag verder.

VERZEND FORMULIER

Aangenaam.

Kettner makelaardij

#TIJD
#KENNIS
#AANDACHT
Remco de Groot
Register Makelaar
Taxateur/ Partner
010 452 65 55
remcodegroot@kettner.nl Meer informatie
Remco de Groot
Register Makelaar
Taxateur/ Partner
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Taxateur/ Partner
010 452 65 55
ivovanwylick@kettner.nl Meer informatie
Ivo van Wylick
Register Makelaar
Taxateur/ Partner
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
010 452 6555
babs.moonen@kettner.nl Meer informatie
Babs Moonen
Register Makelaar
Taxateur
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur
010 452 65 55
jaapheeres@kettner.nl Meer informatie
Jaap Heeres
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur
Harmen Brink
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur
010 452 65 55
harmenbrink@kettner.nl Meer informatie
Harmen Brink
Kandidaat Register Makelaar
Taxateur

OMSCHRIJVING

In SAWA komen 109 woningen. 59 daarvan zijn koopwoningen en 50 zijn middenhuur woningen. Alle woningen hebben volop daglicht, royale buitenruimtes en uitzicht op het water, het Lloydkwartier en/of de stad Rotterdam.

De verschillende woningtypes;

Dekwoning

De groene binnentuin van SAWA vormt straks het hart van het gebouw. Hier ontmoeten buren elkaar. Alle woningen van SAWA kijken uit op het ruime en gezellige gezamenlijke dek. Slechts een aantal bewoners heeft het geluk om direct áán het dek te wonen. Deze vijf dekwoningen zijn grotere woningen van 79 tot 102 vierkante meter.

Doordat je aan het dek woont, voelt de ruimte rondom je woning vanzelfsprekend groot. Het groene gemeenschappelijke dek is jouw voortuin. Dat is fijn thuiskomen. Je wandelt over het dek naar jouw voordeur. Bijna alle dekwoningen hebben – naast de vrijheid van het dek – ook een eigen privé buitenruimte.

Alle dekwoningen zijn uniek. Allemaal zijn ze ruim opgezet. Er is ruimte voor minimaal twee slaapkamers.

Balkonwoning

De balkonwoning is het meest voorkomende type in SAWA. Eigenlijk kun je niet spreken van één type: we hebben acht verschillende plattegronden voor de balkonwoningen ontworpen. Er zijn 38 appartementen van dit type, verdeeld over zo goed als alle verdiepingen. De balkonwoningen zijn de compacte én middelgrote appartementen in SAWA. Het oppervlakte varieert van 51 tot 89 vierkante meter.

Deze woningen – de naam zegt het al – hebben allemaal een royaal balkon op het westen en/of het zuiden. Bij sommige hoekwoningen loopt het balkon helemaal door naar het noorden. De balkonwoningen zitten verspreid door het gebouw. Je hebt vanaf jouw balkon zicht op het water en de stad. De balkons variëren in grootte, van 9 tot wel 31 vierkante meter.

 

 

 

Terraswoning

Kenmerkend aan het ontwerp van SAWA zijn de uitbundige terrassen die trapsgewijs omhoog lopen. Op elke verdieping ligt een unieke terraswoning. Luxueuze koopappartementen van 96 tot wel 163 vierkante meter. Alle terraswoningen hebben een riante daktuin op het westen en zuiden.

Deze fijne, ruime hoekwoningen zijn 3-zijdig georiënteerd. Ze hebben allemaal een balkon én een groot terras met vaste plantenbakken. De buitenruimten variëren van 68 tot zelfs 145 (!) vierkante meter. Sommige terraswoningen hebben méér buitenruimte dan de woning groot is.

In totaal zijn er van de twaalf terraswoningen in SAWA zes verschillende plattegronden beschikbaar. De indelingen van de terraswoningen verschillen dus onderling en ze zijn gelegen op andere verdiepingen. Wat spreekt jou het meeste aan?

Penthouse

Op de bovenste twee verdiepingen vind je de vier penthouses van SAWA. Hier woon je ruim, unieke en met aan alle kanten fenomenaal uitzicht. De ondergaande en opkomende zon is elke dag weer anders. Binnen vind je vanzelfsprekend een zee aan ruimte en buiten leef je op de rijk ingerichte groene terrassen. In SAWA is er alle ruimte voor jouw wensen en keuzes.

Drie penthouses hebben een oppervlakte van 120 vierkante meter en het grootse penthouse meet maar liefst 164 vierkante meter. En dat is nog zonder buitenruimte! De terrassen aan drie zijden zijn ruim en groen ingericht. Ze hebben een oppervlakte van 34 tot 113 vierkante meter. Dit geeft het begrip buitenruimte bij een appartement een heel nieuwe betekenis. In SAWA leef je buiten net zo vrij als binnen. Op de randen van de terrassen en delen van de balkons komen plantenbakken die straks een groene oase vormen.

Nieuwsgierig geworden? Alle informatie over de koopwoningen vind je hier. 

 

 

 

Bekijk de projectpagina

Tijd, kennis, aandacht én een 9,3 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Maatregelen Coronavirus
Lees hier onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.