Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Bereik het gewenste resultaat!

Gaat u uw huis verkopen? Dan wilt u dit op de beste manier doen onder begeleiding van een ervaren verkoopmakelaar. Hierbij is een goed uitgedachte aanpak en een effectieve verkoopstrategie essentieel. Onze verkoopmakelaar neemt altijd uitvoerig de tijd om met u te kijken naar de kansen en mogelijkheden die er zijn. Bij Kettner Makelaars geven we altijd waardevol advies en leveren we maatwerk zodat u het gewenste resultaat behaalt. Op deze pagina geven we u meer informatie over datgene wat wij voor u kunnen betekenen als verkoopmakelaar.

Uw persoonlijke adviseur

Wij fungeren graag als uw verkoopmakelaar gedurende het verkoopproces van uw huis in de regio Rotterdam. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat uw huis probleemloos verkocht wordt! Door deskundig te kijken naar de belangrijke zaken voor de verkoop, leveren wij begeleiding en advies van hoge kwaliteit en kunt u het verkoopproces met een gerust hart aan ons over laten. Op basis van actuele en relevante kennis over de huizenmarkt, vraagprijzen en de omgeving kunnen wij u gepast, realistisch en deskundig advies geven. Hierbij bent u te allen tijde verzekerd van een maatwerk aanpak. Onder begeleiding van onze verkoopmakelaars wordt er gekozen voor een uitgekiende strategie voor de verkoop van uw woning.

Dit is waarom Kettner uw verkoopmakelaar is

 

Staat de verkoop van uw woning voor de deur? Onze verkoopmakelaars ontzorgen u graag in het complete proces. Samen met u bepalen we de beste vraagprijs voor uw woning. Tevens bespreken wij met u de te verwachten opbrengst. Natuurlijk wilt u dat uw woning op de juiste wijze wordt verkocht. Hierbij is een effectieve en uitgekiende verkoopstrategie essentieel. Wij bepalen samen met u welke strategie gehanteerd zal worden en zetten hierbij altijd ons netwerk en onze doeltreffende marketing in. We hebben immers al bijna 40 jaar ervaring als verkoopmakelaar in Rotterdam.

Ook voor juridische zaken bent u bij Kettner Makelaars aan het juiste adres

 

Er komt een hoop kijken bij de verkoop van uw woning in Rotterdam. Onze verkoopmakelaars zijn van alle markten thuis en voorzien u van een compleet (a – tot – z) advies. Dit houdt bijvoorbeeld ook in dat wij u begeleiden bij juridische zaken waar u wellicht in eerste instantie niet aan denkt of hier geen kennis van hebt. Voorkom dat u naderhand een ontevreden koper hebt met alle (juridische) gevolgen van dien.

 

Uw woning verkopen? Neem eens contact met ons op!

 

Door de complete begeleiding die we u bieden, kunt u rekenen op een realistisch advies en hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen als u uw woning wilt verkopen? Neem dan eens kosteloos contact met ons op, we bespreken graag samen met u de mogelijkheden die er zijn voor uw woning. Vul hier ons online contactformulier in of bel naar 010 45 26 555. Door onze jarenlange ervaring, merkbare betrokkenheid en vakkundigheid bent u verzekerd van de beste resultaten. Kettner Makelaars is uw persoonlijke verkoopmakelaar die u graag begeleidt op alle vlakken van het verkoopproces.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.