Wij helpen jóu zoeken naar je droomwoning!


26 maart 2021

Leuk! Je gaat een huis kopen of verkopen! Een spannend proces waar je misschien niet heel bekend mee bent. Natuurlijk helpt jouw makelaar je door alle fases heen, maar het is ook wel fijn om zelf over een beetje kennis te beschikken. In deze wekelijkse korte blogs informeren wij je en delen leuke, handige weetjes die je wellicht kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een woning.

  • Efficiënt zoeken én als eerste op de hoogte van nieuwe woningaanbod. 

Is het jou ook al overkomen? Tussen al je drukke bezigheden door probeer je Funda te volgen en komt eindelijk dat toffe huis in je vizier! Maar wat blijkt? Alle bezichtigingsmomenten zitten al vol zodra jij de makelaar belt. Of erger nog; de woning is net verkocht, je bent te laat. 

Hoe voorkom je dit nu voor de toekomst? 

Zoals we in ons vorige blog Zo breng jij het beste een bod uit” al bespraken is de woningmarkt momenteel behoorlijk verhit en gaat het razendsnel. 

Om hier beter op voorbereidt te zijn adviseren wij je om een gratis zoekopdracht bij een NVM-makelaar achter te laten. Als NVM-makelaar zijn wij namelijk als eerste aangesloten op de real-time stream die al het aanbod naar Funda verzorgt. 

Bij Kettner NVM makelaardij kan dat op 2 manieren: 

1) De gratis zoekopdracht 

real-time zoeken via een eigen account 

Geef aan ons kantoor je zoekwensen door. Dit kan via de website, email of telefonisch. 

We zijn dan vooral benieuwd naar de wijken waar je graag zou willen wonen, het type huis, het minimale woonoppervlakte en de prijsklasse waarbinnen je zoekt. In je eigen account omgeving kun je vervolgens zaken nog veel verder finetunen zoals onder andere: “wil ik wel of geen buitenruimte”, “hoeveel slaapkamers heb ik minimaal nodig?” en “zou ik graag een eigen parkeerplek willen?”. 

Wij maken dan een real-time zoekopdracht voor je aan die ervoor zorgt dat het al het nieuw gepubliceerde aanbod op Funda, direct, en soms nog voor de zichtbaarheid op Funda, bij jou in je mail verschijnt! Zorg ervoor dat je je email notificatie aanzet en je bent in principe nooit meer te laat! Dat is het voordeel van het aanmaken van je zoekopdracht bij een NVM-makelaar. 

Heb jij interesse in deze gratis service die wij aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

 

2) De betaalde zoekopdracht 

Een eigen aankoopmakelaar en real-time aanbod, voor de markt uit. 

Ga in gesprek met een van onze makelaars, Remco, Jaap of Ivo. Zij bepalen aan de hand van je zoekcriteria en wensen de perfecte strategie om binnen no time je droomhuis te vinden en aan te kopen! Hoe we dat doen? 

Makelen is netwerk, juist nu in de verhitte woningmarkt is dat key. 

Naast het aanbod wat gegenereerd wordt uit de real-time zoekaccount die we samen zullen aanmaken genereren we ook veel aanbod uit ons netwerk. Je moet hier denken aan professionele en particuliere partijen die ons als eerste op de hoogte brengen van nieuw te koop komend aanbod. Maar ook collega makelaars die ons deze data nog voor de Funda publicatie uit verstrekken. 

  • Rotterdamse Verenging van Makelaars 

Kettner Makelaardij is aangesloten bij de RVM (Rotterdamse Vereniging van Makelaars). In deze verenging zitten een aantal gerenommeerde NVM-makelaarskantoren in Rotterdam. Het doel van de leden (de makelaars) van deze vereniging is om de belangen van hun opdrachtgevers zo goed mogelijk en op onderscheidend niveau te behartigen. 

Alle makelaars die zijn aangesloten bij het RVM hebben jarenlange ervaring in hun werkgebied en staan bekend om hun full-service dienstverlening. Samen hebben zij toegang tot alle historische woningmarkt-data en bezitten ze over een groot lokaal netwerk waardoor jij altijd als eerste op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen. Hierdoor ben jij ook eerste op de hoogte van het aankomende woningaanbod. Meestal nog voordat de woning op Funda komt te staan. 

Wil jij écht spijkers met koppen slaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op, en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je!

Nieuwe NHG-Grens 2023

Het Lloydkwartier, dé parel van Rotterdam!

Hét nieuwbouwproject Nieuw Kralingen!


Toon alle artikelen

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Klik hier voor een gratis waardebepaling.