Hét nieuwbouwproject Nieuw Kralingen!


30 april 2021

Zaterdag 17 april was het dan eindelijk zo ver; De start verkoop van hét nieuwbouwproject Nieuw Kralingen!  

Makelaar Kralingen was hier ontzettend blij mee. Deelgebied Aan de Boezem bijt het spits af. De eerste 43 woningen bestaan uit unieke eengezinswoningen, verdeeld in 8 verschillende woningtypes met verschillende architectuurstijlen.  

Het aantal gegadigden voor dit nieuwbouwproject is ongekend! Dat Kralingen erg gewild is bij veel mensen is wederom gebleken. De locatie van het nieuwbouwproject is dan ook fántastisch. Het Kralingse Bos en de -Plas zijn praktisch je achtertuin en je bevindt je binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam.   

En dan de woningen zelf, diverse soorten herenhuizen met hoge plafonds, een luxe afwerking, openslaande deuren naar de ruime achtertuin en dat alles met een knipoog naar het oude Kralingen én ook nog heel eigentijds.  

Omdat wij, makelaars in Rotterdam Kralingen, inmiddels behoorlijk wat geïnteresseerden hebben gesproken, benoemen we in ons blog deze keer de drie meest gestelde vragen over Nieuw Kralingen.  

  

 

  • Wat is de verwachte planning? 

In december 2021 beginnen we met de noodzakelijke grondwerkzaamheden. Begin 2022 worden de bronnen geslagen voor de warmtepompen en in het voorjaar van 2022 starten we met het heiwerk. Rekening houdend met deze planning verwachten we de eerste woningen in de eerste helft van 2023 te kunnen opleveren. De verwachte start verkoop van de navolgende fases: rond de zomer van 2021 en nog een fase eind 2021. 

  • Type woningen (in navolgende fases)? 

Voor Nieuw Kralingen worden diverse woningtypes ontwikkeld die ook in de verschillende deelplannen terug te vinden zijn. Echter ieder deelplan in Nieuw Kralingen heeft ook zijn eigen kwaliteiten met daarbij zijn eigen woonverdeling. En dus ook nieuwe woningtypes. Omdat nog niet alles definitief is bepaald, worden de nieuwe woningtypes met bijbehorende prijzen bekend gemaakt bij de start verkoop van die specifieke fase. Kijk voor meer informatie op Nieuw Kralingen!

  • Hoe worden de woningen toegewezen? 

De woningen worden door de Ontwikkelcombinatie Nieuw Kralingen toegewezen. Nadat de woningen zijn toegewezen worden de optanten gebeld door de makelaar voor een afspraak. Bij de toewijzing wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de eerste voorkeuren van inschrijven. 

Voor meer antwoorden op veel gestelde vragen kan je een kijkje nemen op Nieuw Kralingen.

Mocht je na het lezen van dit blog meer informatie willen over Nieuw Kralingen, kijk dan even op de website van Nieuw Kralingen of neem contact op met ons kantoor 010 45 26 555.

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in vóór 3 mei! 

 

  

Nieuwe NHG-Grens 2023

Het Lloydkwartier, dé parel van Rotterdam!

3 Tips voor dé perfecte bezichtiging


Toon alle artikelen

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Klik hier voor een gratis waardebepaling.