Appartement kopen Rotterdam

met Kettner Makelaardij

Bent u op zoek naar een appartement in het bruisende Rotterdam? De aankoopmakelaars van Kettner Makelaars helpen u graag met het vinden van een appartement dat bij u past. We hebben speciale aandacht voor uw wensen: samen vinden we een appartement dat bij u past. Bij ons vindt u altijd een actueel aanbod aan appartementen die te koop staan in Rotterdam. Wij zorgen er met realistisch en maatwerk advies voor dat uw wensen zo snel mogelijk worden vervuld. Lees snel verder en ontdek wat Kettner Makelaars voor u kan betekenen tijdens de aankoop van uw appartement in regio Rotterdam (appartement kopen Rotterdam).

Uw appartement kopen Rotterdam

De levendige stad Rotterdam is prachtig om te wonen. Het vinden van een geschikt appartement is daarom niet altijd eenvoudig. Wij ontzorgen u graag in het aankoopproces van uw appartement in Rotterdam. Onze jarenlange ervaring en lokale marktkennis komt hierbij goed van pas. Kettner Makelaars is al vanaf 1980 gevestigd in Rotterdam en weet als geen ander hoe de prijzen zich ontwikkelen en wat er speelt in de stad. We nemen uw complexe vraagstukken graag uit handen en bieden u een uiteenlopend en uitgebreid aanbod. U kunt met al uw vragen bij ons terecht; ook op juridisch gebied kunnen wij u uitstekend adviseren. Kies voor de persoonlijke begeleiding van onze aankoopmakelaars bij Kettner Makelaars en vindt een appartement dat bij uw wensen en verwachtingen past.

 

Complete begeleiding bij het aankoopproces van uw appartement

Bij Kettner Makelaars krijgt u alle aandacht die u verdient: van de zoektocht naar uw appartement tot aan het juridische gedeelte van het aankoopproces (appartement kopen Rotterdam). We bieden u complete begeleiding, zodat wij antwoord kunnen geven op al uw vragen. Bij Kettner Makelaars heeft u niet te maken met gehaaste trajecten, maar nemen we de tijd voor het vinden van een appartement en denken wij met u mee. Zo vinden we samen een geschikt appartement dat helemaal aansluit op uw wensen. Samen met u bepalen we de juiste strategie en geven wij u inzicht in de waarde van de nieuwe woning, de bouwkundige staat en eventuele renovaties. Daarnaast bieden wij u advies over de lokale regelgeving én tijdens de onderhandelingen. De aankoopmakelaars van Kettner Makelaars ondersteunen u graag: vanaf het begin van de zoektocht tot aan de overdracht van de sleutel.

Ons uitgebreide en actuele aanbod

Wilt u wonen in de populairste wijken van Rotterdam? Dan bent u bij Kettner Makelaars aan het juiste adres. Wij van Kettner Makelaars bieden u een actueel aanbod aan appartementen in Rotterdam. Zoekt u een appartement in Rotterdam-West, Rotterdam-Zuid/Centrum, Rotterdam-Oost, Rotterdam-Noord of prefereert u een woning in Schiedam of Krimpen aan den IJssel? Wij inventariseren uw wensen en delen onze kennisgeving over de huidige huizenmarkt. Zo vindt u het huis van uw dromen.

 

Kies voor kwaliteit

Een makelaar van Kettner Makelaars staat voor kwaliteit. Dit betekent dan ook dat wij aangesloten zijn bij zowel de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) als de RVM (Rotterdamse Vereniging van Makelaars). Dit zijn de grootste brancheorganisaties in Nederland op het gebied van onroerend goed. Als u kiest voor appartement kopen Rotterdam met Kettner Makelaars, kiest u dus voor kwaliteit. Met een aankoopmakelaar van Kettner Makelaars staat u sterk.

 

Vind uw droomappartement

Met het realistische, maatwerk en persoonlijke advies van onze aankoopmakelaars vindt u het appartement dat bij u past. Wij bieden u complete begeleiding tijdens het aankoopproces. Behoeft u advies over de bouwkundige staat van een woning of juridisch advies? Ook dan nemen wij uitgebreid de tijd om uw complexe vragen te beantwoorden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

Tijd, kennis, aandacht én een 9,5 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.