Een huis kopen

in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een koophuis in Rotterdam? Bij Kettner Makelaars vindt u altijd een actueel aanbod van koopwoningen in Rotterdam. Wij zorgen er met realistisch en passend advies voor dat uw droomhuis in Rotterdam zo snel mogelijk gevonden wordt. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van de aankoopmakelaars van Kettner Makelaars bij een huis kopen Rotterdam, bent u verzekerd van een persoonlijk aanpak, hoge kwaliteit van dienstverlening en nemen we de tijd om u compleet te begeleiden tijdens het proces.

Woning kopen Rotterdam: wij begeleiden u graag!

Rotterdam is een populaire stad om te wonen. De havens, de architectuur en haar historie maken Rotterdam aantrekkelijk voor veel kopers en woningzoekenden. Een makelaar Rotterdam met lokale marktkennis is hierin een vereiste. Wij nemen graag de aandacht om u te voorzien van een advies op maat. Hierbij nemen wij complexe vraagstukken voor u uit handen en zorgen wij voor het meest actuele aanbod van woningen. Zonder te overhaasten, maar met een uitgekiende aanpak, gaan wij te werk. Wilt u een huis kopen in Rotterdam? Kettner Makelaars ontzorgt uw zoektocht en begeleidt u gedurende het gehele aankoopproces. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de actuele en lokale ontwikkelingen kunnen wij u van passend advies voorzien. Wij zorgen ervoor dat u de aandacht krijgt die u verdient.

In welke wijk prefereert u te kopen?

Wij hebben altijd een actueel aanbod aan koopwoningen Rotterdam in de populairste wijken van de stad. Bij ons kunt u onder andere terecht voor woningen in de volgende wijken: Rotterdam-Oost, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West, Schiedam, Nesselande, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en het Centrum van Rotterdam. Per wijk ontvangen wij, vaak voor de markt uit, het meest actuele aanbod voor u. Wij inventariseren uw wensen en geven u graag advies over de huidige huizenmarkt. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres wat betreft advies over de bouwkundige staat en renovaties. Van strategie tot onderhandelingen tot het transport bij de notaris; wij nemen het voor uit handen.

De kosten van de aankoopmakelaar

Wilt u een woning kopen Rotterdam via Kettner Makelaars? Dan is het prettig te weten waar u op financieel gebied aan toe bent. Wij bieden u een complete dienstverlening voor een eerlijke prijs. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te ontdekken. Wij maken graag en vrijblijvend een afspraak met u voor een verkennend gesprek om meer te weten te komen over uw wensen en behoeften. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u een passend voorstel doen en de aankoopstrategie met u bepalen.

Waarom kiest u voor Kettner Makelaardij?

Bij Kettner Makelaars hebben we speciale aandacht voor uw specifieke wensen en behoeften. Onze makelaar denkt altijd met u mee. Zo kunnen wij u van een maatwerk strategie en advies voorzien. Wij staan voor kwaliteit en beogen dit ten allen tijde te leveren op het gebied van onroerend goed. Wij weten wat er lokaal speelt en zetten deze kennis in om u op energieke en doortastende wijze te begeleiden. Met een aankoopmakelaar van Kettner Makelaars staat u sterk!

Tijd, kennis, aandacht én een 9,6 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.