Huis verkopen

Uw huis verkopen? Kettner verkoopt uw woning!

Woont u in de regio Rotterdam en wilt u uw huis verkopen? Bij Kettner Makelaars hebben we speciale aandacht voor u en uw woning. We zorgen er graag voor dat uw woning zo succesvol mogelijk wordt verkocht. Samen met u doorlopen we het gehele proces en nemen we de tijd om u zo goed en prettig mogelijk te begeleiden. Lees snel verder en ontdek wat we voor u kunnen betekenen tijdens de verkoop van uw woning.

Volledige begeleiding voor de verkoop

Wanneer u besluit uw huis te verkopen zult u waarschijnlijk met een hoop vragen zitten. Wij begeleiden u graag gedurende de verkoop van uw woning. Daarbij hebben we oog voor al uw vragen omtrent onderwerpen als de vraagprijs, de waarde van uw huis en juridische zaken. Uw huis snel verkopen? Uw woning snel verkopen is natuurlijk erg prettig, toch raden we aan niks te overhaasten. Een goede prijs is in de huidige markt goed mogelijk.

Te allen tijde gepast advies

 

Wilt u uw eigen huis verkopen in Rotterdam? Een verkoopmakelaar in handen nemen zal ervoor zorgen dat het verkoopproces in goede banen wordt geleid. Allereerst kijken we naar uw wensen en bieden we u advies op maat aan. Vervolgens maken wij voor u inzichtelijk wat de waarde van uw huis is. Deze waarde stellen we gezamenlijk vast, daarna wordt de vraagprijs bepaald. Dit advies is altijd realistisch en van hoge kwaliteit.

Wat zijn de kosten?

 

Wij verzorgen een complete dienstverlening voor een scherpe en eerlijke prijs. Wij nemen meerdere diensten voor u uit handen zoals advies over juridische zaken, de huizenmarkt, de lokale regelgeving en prijsonderhandelingen. Daarnaast bepalen wij samen met u een strategie voor de verkoop van uw huis en begeleiden wij de bezichtigingen. Vraag vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Een onvergetelijke indruk achterlaten – Huis snel verkopen

 

Om ervoor te zorgen dat uw woning daadwerkelijk opvalt bij uw potentiële kopers, zorgen we ervoor dat uw woning op een opvallende wijze wordt geprofileerd. Zo bieden we u bijvoorbeeld twee- en driedimensionale plattegronden, een virtuele tour met 360 graden foto’s en een uitgebreide video van de woning. Daarnaast kan een openhuis op elk moment worden ingezet. Op deze manier willen wij van Kettner Makelaars een optimale beleving creëren voor potentiële kopers. Snel uw huis verkopen voor een zo gunstig mogelijke verkoopprijs? Maak de juiste keuze en maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

UW EIGEN HUIS VERKOPEN MET KETTNER MAKELAARS

 

Wij zorgen er met realistisch en passend advies graag voor dat uw huis zo snel mogelijk verkocht is. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten bent u verzekerd van hoge kwaliteit en nemen de tijd om u altijd compleet te begeleiden tijdens het koopproces. Neem daarom eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Belangrijke pagina’s:

 

 

Tijd, kennis, aandacht én een 9,6 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.