De makelaar met
tijd, kennis
en aandacht.
#SINDS 1980
#ERVARING
#LOKALE BEKENDHEID
#FULLSERVICE

Logos

Tijd, kennis, aandacht én een 9,6 op Funda

› bekijk de beoordelingen op Funda.nl

Uw Rotterdamse makelaar | Makelaar Rotterdam

Met ruim 40 jaar aan ervaring als register makelaar in regio Rotterdam is Kettner Makelaars uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende woningmakelaars in de lokale woningmarkt van Rotterdam en omgeving. Onze dienstverlening richt zich op de particuliere én professionele markt waarbij wij optreden als verkoopmakelaar, als aankoopmakelaar of als taxateur voor bijvoorbeeld de hypotheek. Uiteraard hebben we liefde voor het vak en zijn we service gericht maar de mensen zelf zijn voor ons het belangrijkste. We kiezen daarbij bewust voor een bevlogen en betrokken aanpak.

Kettner Makelaars is naast bestaande bouw makelaar ook nieuwbouwmakelaar. Zo zijn we o.a. actief voor de nieuwe wijk Nieuw Kralingen. Hier worden huizen op top locatie gebouwd in Rotterdam. Maar ook projecten als Blinq en de eerste echte houten woontoren Sawa.

Over Kettner Makelaars

Al onze makelaars zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en de RVM (Rotterdamse Vereniging van Makelaars). Vanuit deze lidmaatschappen wordt er jaarlijks aan educatie, certficering en kennisdeling gewerkt. Dit staat aan de basis van onze aanpak. In combinatie met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zorgen we er op die manier voor dat u altijd door een kundige en betrouwbare makelaar wordt geholpen.

Onze diensten bieden wij aan in groot Rotterdam. Dat houdt in dat we niet alleen in de stad maar ook in bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel graag voor u aan de slag gaan. In deze regio is Kettner Makelaars al jarenlang actief. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we u optimaal zullen bedienen.

Onze diensten

De dienstverlening van Kettner Makelaars is opgebouwd vanuit de voorwaarden tijd, kennis en aandacht. Van daaruit bieden we u persoonlijke service, een betrokken houding en complete begeleiding. Zo helpen we u bijvoorbeeld door inzichten te geven en samen een strategie te ontwikkelen. Onze adviezen zijn realistisch en gericht op uw wensen en doelen, zodat een aan- of verkooptraject succesvol verloopt.

Zoekt u een makelaar in Rotterdam?

We vertellen u graag meer over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer u op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Rotterdam en omgeving kunt u daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We komen dan graag bij u thuis of ontvangen u op ons kantoor aan de Kralingse Plas.

Je huis voor de beste prijs verkopen?
Klik hier voor een gratis waardebepaling.